קלאב הוטל טבריה : השגנו דיל

nomi12

New member
קלאב הוטל טבריה : השגנו דיל

זול ביותר לקלאב הוטל טבריה, משום מה חשבנו שמדובר במקום ראוי, אך כשהגענו לשם קיבלנו הלם, המקום נראה זוועה, יותר גרוע מאכסניית נוער,רעש בלתי פוסק של אנשים, זרקו אותנו לאיזה חדר פינתי, עלוב למראה, לאחר מכן החליפו את החדר, בתי לא רצתה להשאר שם בשום פנים, וביטלתי את העיסקה, וחזרנו הביתה, התקשרתי לחברת גוליבר ממנה הזמנתי את הדיל ואמרתי שיתנו לי בית מלון אחר בטבריה, הם אמרו שהכל תפוס, לאחר מכן אמרתי שאני מוכנה לשלם יותר ואז פתאום זה השתנה, לבסוף הציעו לי את מלון נהר הירדן שעלה כפול ממחיר הדיל + 50% מהעיסקה הקודמת. אמרתי שאני לא מוכנה לשלם ובזה הסתיים העניין. מה עושים בעניין. למישהו יש רעיונות. האמת היא שהמקום נראה זוועה אמיתית וזה לא שאנחנו מחפשים פאר אלא בכל זאת אתה לא נוסע לחופשה כדי לסבול.......

תנסו:

לבקש מחיר למלך שלמה שנמצא מעל קלאב הוטל-4* נחמד מאוד (לשעבר פרדייז) יש אגף חדש שהוא טיפה יותר יקר אבל שווה. ובטוח יותר נעים מבקלאב הוטל ההמוני. אם לא תנסו לבקש מחיר לכפרי נופש על הכינרת כמו עין גב, האון, מעגן כפר אמנון אולי יסתדר מבחינת מקום ומחיר. בהצלחה!

שמר2

New member
אם אתם רוצים משהו סביר ברמה ובמחיר

אל תסעו לטבריה: יש שם מספר לא גדול של מלונות סבירים והביקוש עולה פלאים, ואחריו המחיר. מלבד גלי כנרת, חוף גיא והמלון הסקוטי, אין מלונות שהם ברמה בהשוואה למלונות מחוץ לטבריה. קיסר הולידי אין ושרתון, ממש לא רעים (במיוחד קיסר) אבל רק ביחס לטבריה: במחירים דומים אפשר לקבל מלונות מהשורה הראשונה בים המלח. מנהר הירדן, המלך שלמה ורויאל פלאזה (ובטוח שממרקיור, גולן וארבל) לא תקבלו הרבה יותר מאשר בקלאב הוטל, אלא יותר "אריזה שונה" של אותו דבר. אולי יהיה פחות תור ליד המעלית ופחות ילדים רצים במסדרון (ובחדר האוכל, שם זו פשוט מכה) אבל לא שוני מהותי. אל תשכחו שטבריה אהובה בעיקר על משפחות עם ילדים, ולא ממש השקטות שבהן, כך שקשה לצפות לתמורה איכותית.

שמר2

New member
לנופש?

אם אתם בעניין של נופש, ז"א בריכה וכו' אז קראון פלאזה. יש לו בריכה גדולה ומקורה בחלקה, מועדון ילדים (רק בסופ"ש למיטב זכרוני) מדשאות ולובי גדול מאוד - בירושלים זה כבר הרבה. הוא נמצא קרוב לתחנה המרכזית החדשה (ג'אנק פוד) ויחסית קרוב למוזאון ישראל, הכנסת ומוזאון ארצות המקרא. מרחק נסיעה קצר במונית (לא מומלץ עם רכב) נמצא המדרחוב ונחלת שבעה (מסעדות, חנויות ועוד ג'אנק פוד) וכמובן העיר העתיקה. מלון כמו דן פמורמה, גם הוא די מתאים, במיוחד בגלל שיש איזו תכנית לילדים בקיץ, אבל הבריכה היא על הגג והיא לא גדולה. נובוטל, ריג'נסי ושרתון מתאימים פחות, כל אחד מסיבותיו, למרות שבכולם יש בריכה. עוד מלון סביר (אבל ברמה נמוכה יותר) הוא מגדל הכנסת, שנמצא לא רחוק מהקראון פלאזה, וגם בו יש בריכה.

nomi12

New member
תודה רבה.

רק שאלה לי אליך. איך המלון מרידיאן ים המלח, שמעתי שהוא מעולה. אשמח לחוות דעת.

מרידיאן ים המלח על הכייפאק

יש תוכנית בידור כל היום לילדים ולמבוגרים,אוכל טוב,שרות טוב,מלון מצויין סה"כ. רק שחם שם מ-א-ו-ד בימים אלו,ואין הרבה מה לעשות פרט למה שמציע המלון.

ה דרומי

New member
לקום מוקדם לעלות לסולרים למי שצרכים

את הסולרים לרדת מהגג לאכול א.בוקר להתפנק ליד הבריכה או בספא לנוח ואחרי הצהרים לעלות שוב לגג \לסולרים להמשך שיזוף רק מי שצריך ויורד לטיפולים בים המלח. הדרומי שגם באוקטובר לא ירד לטיפולים

שמר2

New member
המחיר!

מדובר כאן על זוג עם ילדים שיוצאים לנופש. מסיבות של מיקום, נוף ויחודיות עבור הציבור הדתי (מלון גלאט כשר איכותי וכן קרוב לבית הכנסת הגדול והעיר העתיקה), הוא מגלם תוספת מחיר משמעותית. מה שכן , לפני כמה ימים הייתי שם בפגישה ושמעתי שכל חדרי המלון (שגם ככה הם יפים) עוברים שיפוץ הדרגתי - עוד סימן לשיפור במצב התיירות.

למעלה