קלאב הוטל

אוהבותה

New member
קלאב הוטל ../images/Emo46.gif

שלום לכם. ניתקלתי בבעייה קטנה ואני מקווה להשתמש בעזרתכם. אבא שלי עשה את הטעות שעשו חלק מהעם לפני כ 10 שנים ו"קנה" יחידת נופש של קלאב הוטל. מסתבר שבאורח פלא, דמי האחזקה עלו לכ 1700 ש"ח בשנה, מסכום של כ 500 ש"ח, וזאת בגלל סעיף בחוזה שקובע שכאשר תושלם הבנייה של עוד שלב ובלה ובלה, יוחלט על גובה תשלום האחזקה. אני שואל, נו מה, הם באמת חושבים שאנחנו מטומטמים ? האמת היא שאנחנו קצת, כי מי הדביל שחותם על חוזה כזה (יותר מ 2000 אנשים...), אבל בכל אופן העניין קצת מסריח. האם יש למי מכם ידע על מישהוא שתבע את קלאב הוטל ? עורך דין שמכיר את הנושא ? איזו דרף להיפטר מההתקשרות הזו (חייבת להיות דרך לצאת מכל התקשרות, לא?) תודה רבה לכל מי שיגיב - יניב.

odedg

New member
כדאי לפנות לארגוני הצרכנים...

שלום אוהבותה ! אני ממליץ לך בחום לפנות ארגון צרכנים כגון המועצה לצרכנות או הרשות לצרכנות בהסתדרות, ואחד מהם בודאי יבדוק וינסה לסייע בידכם אם אפשר המועצה לצרכנות- מזאה 76 תל אביב הרשות לצרכנות בהסתדרות- ארלוזורוב 93 תל אביב

liorsp

New member
ארגון בעלי יחידות הנופש בישראל

זהו עכשיו יש בישראל ארגון חדש הנקרא " ארגון בעלי יחידות הנופש בישראל" הארגון נוסד על מנת לתת מענה לצרכיהם ולדרישותיהם של עשרות אלפי בעלי יחידות הנופש בישראל ולהעניק להם סיוע בטיפול בנושאים צרכניים ומשפטיים מול חברות יחידות הנופש. הארגון שם לו כמטרה לסייע לבעלי יחידות הנופש במידע ועיצה, על מנת שיוכלו להפיק את המירב מיחידות הנופש. הארגון מסתייע באופן שוטף ביועצים משפטיים הצמודים לארגון, אשר יאפשרו לארגון לעמוד על זכויותיך- בשבילך. לפרטים והצטרפות פנו למשרדי הארגון 7661811-03 מצ"ב טופס הצטרפות לארגון בעלי יחידות הנופש בישראל את הטופס יש להדפיס ולשלוח לשרדי הארגון לפקס 6489444-03 או לדואל [email protected]

liorsp

New member
תשובה לעודד

לצערי הצטרפות לארגון כרוכה בתשלום מכיוון שהקמת ארגון והחזקת ארגון דורשת הוצאות הקמה וכן גם אחזקה חודשית של הארגון לכן זה לא בחינם, אך בקרוב כל המצטרף לארגון יקבל מס´ רב של הטבות אשר יחסכו כסף רב לבעל יחידה אשר ישתמש בשירותי הארגון כך שהעלות תיהיה שולית לכדאיות בכל מקרה העלות היא נמוכה העומדת על 139 ש"ח לשנה. לפרטים נוספים פנה למשרדי הארגון בטל´: 7661811-03 בברכה יו"ר הארגון

odedg

New member
במקום לשלם על שירות לא ברור, ניתן

שלום לך ולכל החברים והחברות בפורום. העניין נראה לי עסקי מדי, ובמקום לשלם על שירות לא ברור, ניתן לפנות לארגוני הצרכנים ולקבל כל השירות ללא תשלום, אפילו יעוץ משפטי. איזה הטבות אפשר לקבל ששוות 139 ש"ח בשנה? מה דעתכם?

אוהבותה

New member
כן, גם לי זה מריח עסקי מדי ...

אבל אני לא פוסל לפני טלפון לפחות. תודה לך על ההצעה לפנות לגורמי צרכנות. יש לך מספרי טלפון מדוייקים ? אני מוצא עצמי מתברב יותר מדי מול גורמים כאלו... יום יפה
יניב

למעלה