קלאב מד - קורל ביץ אילת

Michelle5

New member
קלאב מד - קורל ביץ אילת

אהלן, לפני שאני סוגרת דיל רציתי לדעת איפה בדיוק ממוקם המלון - קלאב מד - קורל ביץ אילת? האם הוא קרוב לשדה התעופה? לטיילת, ולקניון? לדאנס בר - גהה? תודה רבה

harhanegev

New member
תשובה חלקית:

לגבי "דאנס בר גהה" אין לי מושג, אני לא יודע איפה זה (מוזר גם ש"דאנס בר" קורא לעצמו בשם של בית חולים לחולי נפש). לגבי שאר המקומות: קלאב מד נמצא בחוף הדרומי, שזה אומר: 7-8 ק"מ מקניון ביג, 6 ק"מ ממרכז העיר ושדה התעופה ו2 הקניונים קניון שלום והקניון האדום, 5 ק"מ מהטיילת ומקניון "מול הים"*. יש אוטובוס פעם בשעה (בשעות קבועות ומדוייקות, כך שלא צריך להמתין לו), והנסיעה לוקחת דקות בודדות באוטובוס / מונית / מכונית (האוטובוס לא מגיע לקניון ביג, לכל שאר המקומות שהזכרתי הוא מגיע).

harhanegev

New member
לגבי הכוכבית:

שכחתי לציין למטה מה זה הכוכבית ליד קניון מול הים, אז ככה: בקניון מול הים חוקי מדינת ישראל בנושא עישון סיגריות אינם נאכפים, ולכן כל המעוניין לנשום אויר נקי ללא סירחון סיגריות יתקשה למצוא שם אויר לנשימה.

harhanegev

New member
מה היה קודם ?

קודם היה בית חולים לחולי נפש. אחר כך אנשים התחילו לקרוא לצמת שנמצאת לא רחוק ממנו בשם הזה, הצמת הפכה למחלף, והשם הפך לנהוג עבור הכביש העובר במחלף מצפון לדרום. אבל עדיין, אם תגיד למישהו מאזור תל אביב והמרכז "אולי תלך לגהה", סביר להניח שזה ישמע לו כמו "אולי תלך לאברבנל" ולא כמו "אולי תלך לכביש החוף".

intertemp

New member
אז ככה...

הגהה נמצא במרכז תיירות (מול "מול הים"). למי שבמקרה לא יודע, גהה, זה בעברית תרופה (או מרפא), אני יכול לבדוק בדיוק למי שממש רוצה), זה שקרו לבית חולים ככה זה רק הגיוני.

havlaz

New member
לאף אחד מהם

הוא די מרוחק מהעיר, יושב באזור טוב בחוף הדרומי והוא אחלה מלון, אבל צריך לדאוג למוניות\רכב (ותכף יקפוץ הר הנגב ויגיד שיש גם אוטובוס) כדי להגיע למרכז העיר

harhanegev

New member
למה "תיכף יקפוץ הר הנגב" ?

עוד לפני שכתבת את ההודעה שלך, כבר ציינתי את המידע. ולא, אין מה להתבייש בזה שיש אוטובוס פעם בשעה.

למעלה