קלאב פוט מימין

רעות881

New member
קלאב פוט מימין

היי אני רעות,יש לי תינוקת בת חודשיים וחצי שלה יש קלאב פוט.
השבוע אנחנו מסיימים את תהליך הגבס ומתחילים עם הנעליים ההפוכות.
הייתי שמחה לשמוע קצת פרטים על זה עם מישהו יודע.

MiMamiMexicana

New member
הי, מזל טוב שהגעתם עד הלום

מדובר בנעליים שמחוברים עם מוט, אלו לא נעליים הפוכות אלה נעליים שנמצאות בזווית של 60-70 מעלות ומחוברות עם מוט כדי לשמר את התיקון שנעשה עם הגבס (כמו שחברה שלי הגדירה, כמו בשיניים, הגשר תיקן את העקימות ועכשיו הגיעה התור של הסדפלטת לילה) אז במקרה הזה אלו הנעליים שבמשך 3 חודשים ננעלות 23 שעות ביום ולאחר מכן יורדים לשימוש בשעות השינה בלבלד, הפרוטוקל של פונסטי מדבר על ירידה ישר ל12 שעות אבל יש כל מיני רופאים עם כל מיני דעות וחלקם הבנתי לא מורידים ישר ל12 שעות אלה מורידים בהדרגה.
בהצלחה! זה עובר מהר יותר ממה שחושבים, והכי חשוב, לא פוגע בשום צורה בהתפתחות המוטורית, ראית את הפוסט הקודם שלי עם התמונה, מעיין רק בן 4 וחצי חודשים וכבר בגיל חודשיים ויומיים התהפך לשני הכיוונים ועכשיו הוא כבר עם ניצני זחילה.
יש ילדים שלוקח להם כמה ימים להתרגל לנעליים, אצלינו לא היה משהו דרסטי, הוא גם כך באותה תקופה לא היה תינוק נינוח במיוחד אז לא ניכר זהיה שינוי לרעה אבל אין ספק שבהתחלה זה מוזר להם ולוקח קצת זמן להתרגל, במיוחד בלילות.
רק בריאות!

רעות881

New member
תודה כיף שיש מקומות כאלה לא היה לי מושג לפני

תודה רבה לך,איזה כיף לשמוע שמעיין שלך מתפתח יפה בע"ה אצל שירה. נקווה שהכל יהיה בסדר.
אני קצת חוששת מהתחלה אבל אנחנו נעבור גם את זה.
שירה מגיל יומיים עם גבס.וזה גבס מס' 6.
מתי שמו למעיין גבס? וכמה גבסים הוא החליף?

MiMamiMexicana

New member
אצלינו שמנו גבס ראשון בגיל 10 ימים

היו לו 3 גבסים של שבוע, אחד של שבוע וחצי, ניתוחון ואז גבס לשבועיים וחצי, סה"כ היו לנו 5, בגיל חודשיים בדיוק עברנו לנעליים

פרלמנים

New member
שלום וסליחה על האיחור בתגובה

אני ג'סיקה, אמא של דניאל, בן שש, נולד עם ק"פ דו צדדי חמור וטופל בביה"ח שניידר אצל דר' וייגל.
אני מברכת אותך על הרוגע והשלווה שבה את כותבת את ההודעה. ושמחה מאוד לראות שהצטרפת אלינו.
אנחנו גרים בדרום (הדרומי ביותר, ממש ליד הגבול המצרי) ומכירים את דר' ויזל (דווקא לא בהקשר של הק"פ) ולדעתי הוא המומלץ ביותר מבין כל האורטופדים העוסקים בק"פ בב"ש והדרום.
אנחנו היינו מרוצים למדי מהדניס בראון (בתקופה שלנו לא היו הרבה אפשרויות), אבל יש המון המון המלצות על הסוגים המיובאים. זה עניין של מחיר וכמובן-של ההחזר מקופ"ח. (בכללית כמעט בלתי אפשרי לקבל החזר).
באיזו קופ"ח אתם?
צירפתי תמונה של דניאל, ספורטיבי, פעיל וללא שום הגבלה תפקודית

ג'סיקה

רעות881

New member
היי גיסקה

היי,ממש מעודד אותי לקרוא את כל ההודעות כאן.
בהתחלה הייתי ממש ביהסטריה ואני משוחחת עם טל הרבה והיא עוזרת לי ממש.
אנחנו שבוע לפני ניתוחן וקצת מלחיץ.
אנחנו בקופת חולים כללית ונראה שלא נקבל החזר.

רעות881

New member
היי גיסקה

היי,ממש מעודד אותי לקרוא את כל ההודעות כאן.
בהתחלה הייתי ממש ביהסטריה ואני משוחחת עם טל הרבה והיא עוזרת לי ממש.
אנחנו שבוע לפני ניתוחן וקצת מלחיץ.
אנחנו בקופת חולים כללית ונראה שלא נקבל החזר.

למעלה