קלאב פוט

eyaala

New member
קלאב פוט

שלום לכולם, רציתי לשאול האם אפשר להלביש לתינוק מכנסיים ארוכות עם רגליות? האם זה אפשרי כשיש גבס? אנחנו רוצים לעשות הזמנה של דברים לקראת הלידה ואני לא יודעת האם ניתן להלביש את המכנסיים עם הרגליות. יש עוד דברים שאני צריכה לקחת בחשבון בעת ביצוע ההזמנה? האם דרוש משהו שהוא יחודי לילדים עם קלאב פוט? תודה רבה לכולם ויום טוב

nush האחד

New member
אנחנו היינו עם מכנסיים עם רגליות...

עד שלשום, שעברנו לסנדלים. לא היתה עם זה שום בעיה. כדאי לקנות מידה אחת גדולה יותר מהרגיל ובכל מקרה לא הייתי ממליצה על "New born" אלא על 3-6 חודשים- הגבס בכל זאת תופס נפח... בשלב הגבסים אין כ"כ מיגבלה של בגדים. אם יהיו לך שאלות נוספות, אשמח לשוחח איתך. שלחתי לך את הטל' שלי במסר. בכל מקרה, שתהיה לך לידה קלה ובהצלחה בהמשך!!!

פרלמנים

New member
ביגוד

הי, אני מסכימה עם נוש לגבי הגבס- אפשר להלביש מכנסיים עם רגליות אבל להתחשב במידה (תופס נפח). אם יש לך הערכת משקל גדולה אז בכל מקרה לכי על 3-6 . בשלב של הנעליים יש די הרבה מגבלות (לא נוח מכנסיים רגילים מבחינת חיתולים). רצוי תיק תקים, שדי קשה להשיג. בכל מקרה קני כרגע רק לשלב הראשון ותלמדי את הנושא לאט לאט... בהצלחה בלידה... קחי בקלות! שלחתי לך טלפון במסר, דברי אתי אם תרגישי צורך! יום מקסים. ג'סיקה

eyaala

New member
הי ג'סיקה

הי ג'סיקה ניסיתי להתקשראליך מספר פעמים אנחנו מכירות ושוחחנו בעבר בטלפון... אבל את לא עונה. אני לא רוצה לפרסם את שמי כאן... אבל שלחת לי לנו הודעת חג שמח וניסיתי לחזור אליך אבל ללא הצלחה. אפילו היום התקשרתי ולא ענית. מקווה שאת יודעת מי אני היה לי ממש ממש נחמד לשוחח איתך בעבר ומאוד עודדת אותי אפילו רצינו לשלוח לך פרחים אני בטוחה שאת יודעת במי מדובר

פרלמנים

New member
אוי סליחה

הי מתוקה, מה שלומכם? שיניתי את מכשיר הטלפון וחלק מהזכרונות נמחקו... סליחה עד השמיים! תתקשרי שוב! נשיקות

טאניוש

New member
אין בעיה עם הבגדים בשלב הגבסים

לי היו לא נוחים אוברולים שלא נפתחים לגמרי, כי הרגל המגובסת לא מתקפלת. לא זכור לי כרגע עוד משהו. מסכימה עם נוש לגבי המידה, אבל לדעתי גם לתינוקות בלי גבסים המידה NB נהית קטנה אחרי שבועיים. היו לי כמה חליפות כאלה פיציות, נמסרו במצב מעולה כי כמעט ולא היו בשימוש. אם אתם פוגשים בחנות בגדים עם תיקתקים לגיל חצי שנה ומעלה אולי כדאי שתקנו. בשלב הגבסים מתחיל המרדף אחרי בגדי תיקתקים. לידה קלה
!

אינה ו

New member
היי

אני אמא לבן מקסים בן 5 חודשים שנולד עם ק"פ דו צדדי קשה. בני נולד בקיץ ולכן בתקופת הגבסים לא לבשנו מכנסיים בכלל. בבית הוא הייה עם בגדי גוף ובחוץ אוברולים קצרים. רציתי לייעץ לך בנושא אחר. לפני הלידה הזמנתי עגלה וונציה של פג פרגו. העגלה עצמה נוחה והתאימה מאוד לתקופת הגבסים אבל כאשר עברנו לנעליים, התברר שהעגלה צרה מדי וכאשר תום הייה מנסה להרים את הרגליים הוא הייה נתקל בצדדים של העגלה ומתחיל לבכות. עצה שלי לך: תחפשי מראש עגלה רחבה ונוחה כך שלא תמצאי את עצמך מחליפה עגלה חודשיים לאחר הלידה. בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!

כנ"ל לגבי סלקל

לנו הייתה בעיה זהה עם הסלקל. עם הנעליים התינוק היה "רחב" מדי לסלקל.

ilana k

New member
יש לנו את אותה עגלה

ואנחנו הסתדרנו איתה נהדר גם בשלב הגבסים וגם בשלב הנעליים. אז זה מאוד אישי לכל ילד. ליאורי שלי קטן יחסית אז פג פרגו הייתה בשבילו רחבה מספיק. בקשר לסל קל. גם לא היו לנו בעיות, חוץ מזה שהסל קל שלנו היה ללא בסיס. וזה הפריעה מאוד לנעליים כי החגורה הייתה תמיד מפריע. תקני סל קל עם בסיס כי אז החגורה לא מפריע לרגליים. בהצלחה!!!

navnad

New member
אנחנו לא אהבנו אוברולים

השתמשנו עד סוף שלב הגבסים במכנסיים ללא רגליות, והתלבשתי לו גרביים או ערדלים על כף הרגל (כמובן שבמידה יותר גדולה). בד"כ השתמשתי במכנסים עם תיקתקים, אבגל גם במכנסים נפרדים (למרות שזה פחות נוח). הפעמים היחידות שהלבשתי לו אוברולים עם רגליות היה ביום שבין גיבוס לגיבוס. גם לי היתה עגלה של פג מאוד רחבה וזה היה מאד נוח. אבל הסלקל שלו מאד צר ולא נוח כשיש גבס, ועוד פחות עם הדניס בראון. תנסי לרכוש כסא בטיחות יותר רחב מהרגיל. גם מלאכי נולד ממש בחורף, ואוטוטו יש לו יומולדת
שיהיה במזל טוב, בקלות ובבריאות תחיצ

למעלה