קלאוס-ספויילר עצבני במיוחד.

MAAYANAH

New member
קלאוס-ספויילר עצבני במיוחד.

איזה צירוף מקרים הסדרה חוזרת ב.5.1 שזה בדיוק יום ההולדת שלי....חחחח טוב בקיצור, קראתי איזו כתבה והבנתי ש...יש תוכניות שתהיה לניקלאוס איזושהי מוערבות עם דמות נשית כלשהי... בקטע של אהובים כאילוווו. מעניין מי זו תהיה...לדעתי אליינה המקורית ואולי גם היא נמצאת בארון שם איפשהו וממש בא לי שאליינה וניקלאוס יתחברו יש כימיה מטורפפפפת. איזה כיףףף..הלוואי שיהפכו אותו לשחקן תמידי בסדרה. או שלפחות תצא לו סדרה משלו כי הוא ממש שחקן מעניין וטוב. גם אני לא הבנתי איך ניקלאוס לא מת כשהוא שיפד את אביו.ממש מוזר. חור בעלילה משהו טוב... ..until the next time.... xo xo

noam239

New member
חח רציני??

וואי זה יכול להיות יפה..ושהמקורית הראשונה שאומרים שנינה תשחק 3 דמויות בעצם יפה שיהיה לה איתו רומן.. ואני גם בעד שישאירו אותו בסדרה הוא מוסיך המון! הוא ורבקה ואליג'ה.. אני בכלל אוהבת שהכניסו את העפרידם המקוריים הם מוסיפים פילפל לסדרה..

MAAYANAH

New member
כןןן מסכימה לגמריי (ספויילר)

אני גם מסכימה שהמקוריים מוסיפים פלפל כי הדמות שלהם מקורית גם בסדרה חחחחח בקיצור אני מוצאת את עצמי מחכה לראות סצינות של קלאוס ופחות של האחרים...פשוט יותר מעניין איתו הוא ממש שחקן מצויין איך לא חטפו אותו עד עכשיו??!?!? אני מוכנה לחטוף אותו...חחחח

masteryoda91

New member
תשובה למה קלאוס לא מת

שחכתם שהוא כבר לא ערפד? הוא חצי ערפד-חצי זאב בגלל זה הוא לא מת היוצרים לא עשו שום פאשלה תתחילו לעקוב אחרי הדברים הקטנים וקטרין אמרה שהיא אוהבת את האחים סלבטור לכן סירבה שדיימון ימות!

למעלה