של Paul Green שאפשר לרכוש בחנות של פינגווין. DVD מצויין לדעתי. בעקרון הטכניקה הזו מבוססת על תזמון סופר מדוייק ובטחון עצמי בשימוש בשיטה הזו. רצוי לתמיד גם לזכור את שני הקלפים שנמצאים מעל ומתחת לקלף "הנבחר", כך שאם במקרה בצופה לוקח את אחד מהם אתה עדיין "מסודר". כמובן שזו אולי הטכניקה היחידה בעולם שהאימון הכי טוב עבורה הוא רק מול קהל חי - אין ממש ברירה אחרת. ממש כמו הטכניקות השונות להסרת שעוני יד מאנשים - חייבים לאזור אומץ ולנסות את זה מבלי למעוד.
הקלאסיק פורס הוא נחמד, אבל מאוד קשה להצליח איתו מאה אחוז מהפעמים כי הוא גם מסתמך על פסיכולוגיה מסויימת מול מי שבוחר את הקלף. תמיד יכול לבוא זה שיכשיל אותך וישתהה יותר מדי או יבחר קלף לא קשור. אני אף פעם לא מסתמך לגמרי על הקלאסיק פורס, לפעמים אני מתחיל איתו סתם בשביל הכיף ואם הוא לא מצליח אני עושה משהו אחר כדי לגלות את הקלף הנבחר. בקיצור זה נחמד אבל אל תסמוך עליו במאה אחוז.
כאלה שרוצים להנות מהטריק, רוצים שהוא יצליח, וב95 אחוז מהמקרים, הקלאסיק פורס מצליח עליהם. ויש כאלה שרק מנסים להכשיל אותך, הם מתים לראות אותך נכשל, ועליהם זה הרבה יותר קשה. אבל אני תמיד מוכן עם איזה טריק חלופי, למקרה שהם יתחכמו.
הקלסיק פורס הוא אחד הכלים החזקים בקסמי קלפים וזה תלוי לגמרי בגישה שלך כלפי הבןאדם מולו אתה עומד. תתאמן מספיק ואתה תראה ותבין איך אנשים חושבים ומה מניע אותם. אפילו אם הבןאדם ספקן אתה יכול להפעיל עליו קלסיק פורס. אם אני אבוא אל מישהו ואגיד לו "קח איזה קלף שאתה רוצה...מכל מקום שאתה רוצה.." ואעביר את הקלפים לאט...הסיכוי שלי להצליח עם הפורס נמוך יותר. אם אני אדפדף למשל מהר יותר עם הקלפים הסיכוי שהוא יילחץ וימהר לקחת קלף מגדיל לי את הסיכוי להצליח עם הפורס. בלי להשתחצן אני יכול להגיד לך שהיום עובד לי תמיד הקלסיק פורס ותמיד אם הוא לא עובד עוברים לקסם אחר (תוכנית ב') גם לפעמים אם אני קולט בןאדם שהוא איטי יותר ואני כבר עובר את הקלף שרציתי לעשות לו עליו פורס, אני מהר מעביר לסוף החבילה ומשחק אותה כאילו נו מה עברתי כבר על כל הקלפים - שוב פעם. והפעם אני יודע לעשות לאט יותר. זה הכל עניין של נסיון. יש קסמים שכדי להצליח אותם אתה חייב לעשות FORCE. ואני אישית אוהב להגביר את האפקט בכך שאני עושה דווקא את הקלסיק ולא FORCEים אחרים שנראים מחשידים יותר...
יש שיטות יותר קלות ויש יותר קשות... יש שיטה שאני עדיין מתאמן עליה ולא הולך לי וזה שיטה ליגה! מלמדים את זה בפינגווין... קיצר יש שפינגווין סרטון שמלמד 5 סוגי קלאסיק פורס, והם עובדים תמיד! מניסיון!