קלב פוט במבוגרים

מותק 9

New member
קלב פוט במבוגרים

מכירים את הבעיה אצל מבוגרים?

כתינוקת ביליתי עם גבס, עזר קצת. היום אני סובלת מכאבי תופת ודלקות, נראה לי בגלל הדבר הזה.
פיזיוטרפיה לא ממש עוזרת, זריקות סטרואידים עוזרות אבל רק נקודתית מאד, נשארתי עם חצי כף רגל כאובה.

מה עושים??

לא מכירה, אנחנו עדיין ילדים...

את במעקב אורטופדי?
נשמח לשמוע ממך איך היה הטיפול בך כשהיית ילדה
וגם להבין על איך זה משפיע עלייך היום, אני מבינה שיש לך כאבים האם יש עוד תופעות- במראה? בהתנהלות?

מותק 9

New member
אז ככה

כתינוקת הייתי עם גבסים כמה חודשים.
אחר כך התנהלתי כרגיל עם רגליים עקומות
אני מאלו שמשפשפים את הנעליים במהלך הליכה. בגלל הגמישות ייתר סבלתי מפציעות לא מעטות אבל לא ברגליים.
מההריון הגמישות ייתר ממש מפריעה לי להליכה בעיקר בבקרים. וזה לדעתי קצת מחזיר אותי למנח המקורי כשהרגל פונה כלפי פנים. התוצאה היא דלקות בשרירים וברצועות באיזור הקשת.
באביב נעלתי למשך חודש נעליים לא מוצלחות שגרמו לי לדלקת מטורפת. צליעה קשה, והיום אחרי זריקות קורטיזון (בקשת, כואב... מאד כואב. ולוקח הרבה זמן עד שעובר) והרבה פזיוטפיה - אני חוזרת לשגרה. בשבוע הבא אתקין מדרסים כדי לא לאפשר בריחה או שקיעה של הקשתות. מקווה שזה יעזור.

למדתי שחשוב מאד לשמור על טונוס שרירים, לחזק כל הזמן, להפעיל את כפות הרגליים, האצבעות. קיבלתי תרגילים וזה ממש מקל. גם משחת טראומיל.

מבחינת מראה - הרגליים שלי מהממות, לא רואים כלום. מבחינת התנהלות - מקווה שאחרי המדרסים אחזור להינות מטיולים - היום קשה לי אחרי שעתיים - שלוש. הרגליים מתעייפות מאד. אבל זה גם כי קצת נחלשתי.

טובה53

New member
אפוסתרפיה אולי?

ד"ר פנסקי לפעמים ממליץ על טיפול אפוס לילדים גדולים שיש אצלם סימני חזרה של הקלאבפוט.

למעלה