קלואליס- ארוחת טעימות- מומלצת בחום

gastro101

New member
קלואליס- ארוחת טעימות- מומלצת בחום

תמהתני, אמש יצאה רשימת 25 מסעדות הטובות בישראל, קלואליס לא שם, המוציא, כן
הודות לפרסום כאן נודע לי על ארוחת הטעימות -215 שח לסועד, התיצבתי שם עם ידידי, שותפי לארוחות שם. גילוי נאות- התקבלנו בחמימות כאילו אנו סועדים שם כל שבוע, לדעתי פעם קודמת היתה לפני שנה
מסעדה הדורה, מפות לבנות, שרות מושלם . בקשנו קרח הגיע דלי גדוש . ניקו את המפה בין מנה למנה .
על השולחן סלסלה עם לחם כהה עם אגוזים - מצוין, חמאה, זיתים ומלפונים חמוצים -כל כך טובים, במיוחד הזיתים , ופרוסות בגט טרי
לפתיחה- כלי זכוכית עגול ככדור ובו גספצ'ו חצי ירוק חצי אדום -מצוין
בתפריט אפשרויות בחירה- אנחנו לקחנו כמעט את כל המנות וחלקנו
מנה הבאה- על צלחת 3 פרוסות סלמון מעושן ושלש גרבדלקס עם בליני מעולים, ריבת לימון- הייתי מוכנה לשלם הרבה עבור צנצנת שלה , בצל סגול קצוץ זעיר וגבינת שמנת- שלמות. סלט ירוק עם תפוחים אגוזים פטריות ועליו ברוסקטות עם גבינת מנצ'גו- מריחה מריבת הלימון בכלל הקפיצה את הברוסקטה
המנה הבאה- רביולי במילוי פטריות גבינת מנצ'גו ברוטב הדרים- לי הרוטב היה מעולה לשותף האפיל מדי על הרביולי
בשלב זה אחרי מנוחה- סורבה הדרים בכוסית שמפניה- שוב סורבה מאוזן בטעמים - הייתי אוכלת דלי

את העיקריות בקשנו להוציא אחת אחת - פילה פורל עם ניוקוי ריקוטה ברוטב שום לימון- במטבח חצו את הדג למעננו - מנה עדינה רוטב עם שומיות מעודנת שהלם מאד את הדג
פילה בקר עם פירה ברוטב ציר בקר- הבשר עשוי מדיום במדויק , פירה משובח. לבקשת השותף קבל עוד קערית פירה שלא יחסר פחמימות

קינוח- הוא לא אוכל סוכר - הסכימו להמיר את הקינוח שבתפריט בקינוח ללא סוכר- עד עכשו קשה לי להאמין שזה ללא סוכר- סורבה מנגו עם טעם מנגו מרוכז ומוס שוקולד על בסיס דק אפוי- שוב לא להאמין שהוא נטול סוכר
לי מארוחת הטעימות- מוס פיסטוק עם שברי מרנג ושפע דובדבני אמרנה - טעים אבל היה לי כבר כבד מדי , כנראה היייתי מלאה

לסכום- ארוחה מושלמת, היתה לי תחושה שאני בחול . בקבוק סן פלגרינו הוסיף 30 שח לחשבון
לא יודעת עד מתי מוגשת ארוחת הטעמות אבל- מומלץ מאד !!!!

erezavn

New member
מסעדה סולידית, טובה ויקרה

פעם-פעמיים בשנה אני דוגם שם את העסקית ותמיד היא טובה.

באשר לרשימת 25 המסעדות שפורסמה במאקו -
זו רשימה שהכותרת שלה היא 25 המסעדות האהובות בישראל ורק אח"כ בכותרת משנה כתוב גם הטובות ביותר. בקיצור - אין ציפיות לבחירה איכותית.
אני לא מצפה למצוא שם מסעדה כמו קלואליס. היא לא בקונצנזוס. היא אירופאית, יקרה, כבדה ולא מתחנפת. גם מסעדות ראויות כמו קיטשן מרקט, יאקימונו, החלוצים 3 (לא מספיק מוכרת ומתוקשרת), גריג, מלגו ומלבר ואחרות לא שם.
מי כן שם? סוהו הפופוליסטית והמצליחה, רק בשר (באמת????), התרנגול הכחול וקימל בגלבוע (זו לא בדיחה!), שגב אקספרס (Oh boy).
בקיצור - רשימת מסעדות שבחלקן ראויות וטובות (טאיזו, שילה, מקום של בשר, הדסון, מחניודה, בית תאלינדי) ובחלקן פופולריות, פופוליסטיות ומתחנפות לחך הישראלי הממוצע (והלא אנין).

מיתר44

New member
קלואליס עבורי דוגמה לניהול נכון של מסעדה. קצת נבהלתי

כשנפתח הסניף הכשר שלה אבל כנראה לא נגרע דבר
מהסרוויס המצויין ברמת גן.
כדאי לשים לב לסעודות מועדון היין של קלואליס בהם ניתנת
אפשרות לטעום יינות מהשורה הראשונה.

החתולית

New member
על הדיווח

זוכרת שמיד לאחר פרסום המידע התקשרת למסעדה וכתבת שלא ידעו על מה מדובר.
&nbsp
שמחה שהארוחה היתה מוצלחת, וזוכרת שלא הייתי בקלואליס כבר יובלות.

למעלה