קלודיה כריסטיאן בקוונטום ליפ

קלודיה כריסטיאן בקוונטום ליפ

בעיקרון, הפרק, play it again, Seymour היה אמור להיות משודר מחר. אלא ששבתי זה עתה מהעבודה, ומה אני רואה? היה איזה פיגוע, וחירבו לי את קוונטום. (מישהו יודע אם הפרק שהיה אמור להיות משודר היום שודר בסוף?) בכל אופן, קלודיה מופיעה בפרק האחרון לעונה הראשונה (שהזכרתי לעיל) בתפקיד אורח. אם זה לא ישודר מחר - אז מחרתיים! תחי איבנובה לנצח! סוזן

alond

New member
ט´פול (ג´ולין בלאלוק) הייתה היום

בג´אג. קצת off topic. לא נורא.

alond

New member
מצטער ../images/Emo58.gif

כתבתי את זה 5 דקות לפני שהתחיל השידור החוזר השלישי.אולי בערוץ 2 ישדרו את זה בשבועות הקרובים. תנסה אם זה חשוב לך. היא שיחקה חיילת קרבית שרוצה להיות קצינה אבל המפקד שלה לא מסכים להמליץ עליה כי יש לה קעקוע על התחת וחיילים חייבים לתת תצלום של הקעקוע כדי להוכיח שזה לא צלב קרס או משהו כזה אבל בנסיבות שלה... . בכל אופן באד מנסה לעזור כאשר נרמז שהמפקד אולי רוצה לראות לה את התחת (גם אני! גם אני!) או משהו בסגנון. אחרי שכל הדרכים נחסמות בפניה היא מסכימה לצלם את הקעקוע (להיות זבוב על הקיר...) . בכל אופן, היא מגיעה למפקד שלה ונותנת לו את התצלום והוא לוקח את התמונה וקורע אותה לפני שהוא מסתכל בתמונה ומחזיר לה את הקרעים ומסביר: כולם אותו הדבר. אין זכויות מיוחדות! היא דופקת חיוך מאושר ומאשרת שהבינה והוא אומר שימליץ עליה (וגם שהוא שמח שהיא החיילת שהוא קיווה שתהיה כשביקש אותה במקור. דמעות בעיניים היו לי
). היא מופיעה מעט מאוד בפרק.

אם אתה רוצה לראות את ג´ולין

בתפקיד ראשי, עם הרבה שיער, אני מציעה את המיני סדרה מהולמרק, שברח רק כרגע שמה. היא מופיעה שם בתפקיד מדיאה, שזה התפקיד הנשי הראשי. סוזן

את מתכוונת ליאסון והארגונאוטים

עם ג´ייסון לונדון הזוועתי... כן, היא מדהימה שם
יש משהו מאד מאגי במראה שלה.

את מתכוונת ליאסון והארגונאוטים

עם ג´ייסון לונדון הזוועתי... כן, היא מדהימה שם
יש משהו מאד מאגי במראה שלה.

למעלה