קלוריות בסנדוויץ

lulitit

New member
קלוריות בסנדוויץ

שלום, אני לפעמים אוכלת סנדוויץ במקום ארוחה. אשמח לדעת לגבי הסנדוויצים של "ארומה": האם מישהו יודע כמה קלוריות יש (בערך, בערך) בסנדוויץ של ארומה? כמובן שמכיל את הדברים ה"מותרים"? למשל,
סנדוויץ עם ביצה קשה וחציל קלוי וטחינה? או:
סנדוויץ קל עם גבינה בולגרית 5% או
סנדויץ עם חביתה וגבינה רזה. כמובן, מי שמכירה את הלחם שלהם - (המנה הרגילה. לא חצי ולא כפול) אשמח לדעת האם זה יכול להחליף א. צהריים / א. ערב - מבחינת כמויות הקלוירות תודה

menio26

New member
זה לא משנה כמה קלוריות את

אוכלת בסנדוויץ , אם אכלת הרבה , תעשי כושר גופני יותר וזה יוריד לך את הסנדוויץ , ככה זה עובד , על תיתעסקי בכמה קלוריות את אוכלת ביום , תחשבי שאת אומרת לעצמך וואלה בוא נאכל הכל , אבל לדוגמא על ככה וככה אוכל אני ירוץ לדוגמא 5 ק"מ , אז בראש שלך את תביני שאם תאכלי הרבה , בערב את אמורה לרוץ יותר וככה אני עושה , וזה עובד רק על המחשבה שאני צריך לרוץ יותר כדיי להוריד את כל האוכל . שיהיה בהצלחה

זהו שכרגע אני לא עושה ספורט

ולכן חשוב לי לדעת בערך כמה קלוריות. או כמו שסיגל כתבה - לפחות לדעת אם זה בסדר (לא יותר מדיי קלוריות) להחליף את זה בא. ערב. (כי בכל זאת - זה לא סנדוויץ מלחם קל. אלא לחם של ארומה. ומצד שני גם לא ג'בטה או בגט...) הקיצר - אם בכל זאת מישהו יודע על קלוריות בערך - זה יעזור לי תדוה

למעלה