קלטות הדרכה

meri האחת

New member
קלטות הדרכה

שלום, אני רוצה להתחיל ללמוד יוגה, ותחילה הייתי רוצה לצפות בכמה קלטות וידיאו על-מנת להבין את העקרון. על איזה קלטות אתם ממליצים? איזה סוג של יוגה? היכן ניתן להשיג קלטות/דיסקים של יוגה? תודה מראש למי שיענה

nbeeri1

New member
לדעתי ...

אני מורה לאשטנגה יוגה ככה שאולי אני קצת משוחדת ... כל אחד צריך לבחור את השיטה המתאימה לו ואם תקראו במאמרים יש סיכומים של מאפייני השיטות . באשטנגה יש קלטת נהדרת למתחילים של דיוויד סוואנסון ואפשר להשיג באמזון אבל וזה אבל גדול - יש המון הבדל בין קלטות לתרגול האמיתי ובנוסף , עדיף לא לתרגל ללא מדריך בטח שלא בהתחלה . למה שלא תנסו יוגה ולא קלטות יוגה ?

Gazzy

New member
בעתיד

הלא רחוק אני מתכוונת גם לנסות יוגה "אמיתית", כרגע: חוסר זמן וכסף

catolo

New member
קלטות יוגה

יש עכשיו בטלויזיה בערוץ "החיים הטובים" כל בוקר כמה תוכניות של יוגה (לפחות 2 סוגים) אולי כדאי לך לראות, זה אמנם מאוד קצר (שיעור של חצי שעה סה"כ) אבל זה יתן איזה שהיא טעימה ראשונית.

Gazzy

New member
תודה רבה

אני מבינה שאין פה המלצות חמות על קלטות, או לינק שניתן להזמין ממנו. לגבי תוכניות הבוקר- נחמד מאוד, איך אין זמן ואין וידאו להקליט...

anatina

New member
מסכימה בעניין דייויד סוונסון

אבל גם אני חושבת שקלטות זה לא במקום מורה. דייויד סוונסון לא יצא מהקלטת כדי לתקן זווית לא נכונה של כף היד או של הגב... וזה דברים משמעותיים שעלולים לגרום לנזקים כשעושים אותם לא נכון לאורך זמן. כתוספת והעשרה לשיעורי יוגה, אלה קלטות מדהימות. ענת- דארמה יוגה www.darmayoga.co.il

למעלה