קלטות וידאו אהובות

קלטות וידאו אהובות

מבין הרשימה הבאה אני יכולה להזמין 3 קלטות (מקוריות) ב - 100 ש"ח (במסגרת מבצע במקום העבודה) והחלטתי לחדש למאיה את המלאי. אז אילו קלטות הזאטוטים שלכם אוהבים (גילאי שנה וחצי והלאה): * מעשה בחמישה בלונים/הבית של יעל/ תירס חם * מיץ פטל/ דירה להשכיר/ הכינה נחמה * איתמר מטייל על הקירות * מי שטוב לו ושמח כף ימחא * בלי חיתולים * סבתא בישלה דייסה א´ וב´ * קטני קטנים (סיפורים ושירים של מיריק שניר) * זרעים של מסטיק (דפנה דקל) * בוא אלי פרפר נחמד * אליעזר והגזר * מאה שירים ראשונים (א´, ב´, ו -ג´. למרות שתסלחו לי מראש אבל הקול של ציפי שביט מטריד את מנוחתי). * מאה סיורים ראשונים * שלום לך אורחת * גומות החן של זוהר * אבא עושה בושות * ספר הג´ונגל (אלו העיקרים, הנוראים, כמו מקרנה, צונזרו מראש). הקלטות היותר מוכרות (דיגדיגדוגים וטיפטפים למיניהם גם הם במבצע: 3 ב - 129 ש"ח אבל בהם אני שולטת...). לצערי, בקלטות, להבדיל מספרים, אי אפשר לעיין בחנות, אז המון תודה מראש.

odeia

New member
חמישה בלונים, דירה להשכיר (רושמת

1 מתוך השלושה שבתוך אותה קלטת), סבתא בישלה..., זרעים של מסטיק, בוא אלי פרפר נחמד, מקווה שתהנו מזה יחד

אשמח לשמוע עוד תגובות

ולכן אני משדרגת את השאלה..... (המבצע בתוקף רק השבוע ואני לא מכירה את הקלטות). תודה רבה.

דיאנה1

New member
מאלה שאני מכירה, שזה לא הרבה,

היחידים שאהבתי הם אלה שפסלת מראש - 100 שירים ראשונים. "סבתא בישלה דיסה" הבת שלי מאד אהבה. אני פחות. ספר הג´ונגל, אם זה המקורי של דיסני, גם מאד מוצלח לדעתי. למרות שהדיבוב כל כך הורס... (טוב, צריך לזכור שזה קודם כל בשביל הילדים ולא בשבילנו ) את השאר אני לא מכירה. את "זרעים של מסטיק" קנו לבת שלי לא מזמן, אבל היא כבר בגיל שהיא לא צריכה אותי לידה כשהיא רואה וידאו אז אני לא יכולה להגיד לך את דעתי. כשהיא תחזור מבית הספר אני אשאל אותה מה דעתה.

לימורא

New member
מי שטוב לו ושמח

קלטת הקלטות אצנ בבית ןבכלל כל הקלטות של דתיה בן דור ( דגדוגים, מחסן השטוזים של דתיה) נוחלים הצלחה כבירה בקרב ים בן השנתיים. הקלטת של מיריק שניר בעיני יפיפיה, ים לא ממש אוהב. לשיקולך לימור

iris and ben

New member
ההמלצות שלי לקלטות:

זרעים של מסטיק קטני קטנים סבתא בישלה דייסה אבל חלק ב´

אמיר.

New member
שלום לך אורחת...

קלטת מעולה למשפחה דתית/מסורתית... (לא בטוח מה יגידו אתאיסטים). ספר הג´ונגל.. אם זה דיסני.. אז אפשר... למרות שהדיבוב הורס... אוי.. במקור זה היה לואי אמסטרונג !!! והשיר הבלתי נשכח של בלו הדב.. אני כבר פוצח בריקוד..

אני אוספת קלטות דיסני מקוריות

באנגלית. ספיר לומדת אנגלית, ואני לא מתעצבנת על הסירוס של זה בעברית. כולם נהנים... יש לי גם אוסף מוזיקלי שלהם לאספנים, ואני וספיר נהנות להאזין ולרקוד ביחד - גם לצליליו של לואי ארמסטרונג. וספיר אוהבת מאוד את שלום לך אורחת מהגן שלה, אבל אין לנו בבית.

אמיר.

New member
אם כבר קלטות לילדים...

דתיים/מסורתיים ישנן שלש קלטות נפלאות עם דודו פישר "בגן של דודו 1/2/3´ - מצוינות.. לגבי הדיבוב... אני מתעב דיבוב... אבל הילדים מדברים עברית... יש קלטת או שתים בלעזית והם פחות נהנים...

אז ככה:

אליעזר והגזר, תירס חם, פרפר נחמד את אלה אנחנו מכירים ואוהבים את הספר של מיריק שניר קטני קטנים אנחנו מכירים וטוב לשמוע שיש קלטת (השבוע נרוץ לקנות-תודה)

למעלה