קלטות וידאו

anat30g

New member
קלטות וידאו

טוב, אז אחרי ההמלצות הנפלאות שקיבלתי בנושא ספרות ילדים - אני מבקשת עכשיו המלצות בנושא קלטות וידאו. הקטנים שלי רואים כל היום טלטאביז שזה נמאס. למישהו יש רעיון אחר?

עופריקו

New member
ענת שלום ....

אוקי וידאו זה אני חושב רק סרטים של דיסני הם מקסימים.... רוצה רשימה ? שלך עופר מלך הוידאו

anat30g

New member
מסכימה - דיסני - נפלא

אני מסכימה שדיסני זה נפלא - הגדולים שלי מתים על הקלטות של דיסני. הקטנים לא מוכנים שום דבר חוץ מלה-לה...

הבנות שלי מפחדות מסרטים של דיסני

למשל טימון ופומבה (מתה עליהם...), עליסה בארץ הפלאות, טוויטי וכאלה. זה ממש מפחיד אותן והן בוכות גם בלילה בגלל זה.. לתשומת ליבכם..

ODED99AA

New member
תנסי לקנות להם חיית מחמד

אולי מהקירבה לבעלי חיים הם יפסיקו לפחד

אמיר.

New member
הסתיגות.

כבר עלה פה הדיון הזה. יש בסרטים של דיסני אלימות. לפעמים מתונה לפעמים רבה.

אמיר.

New member
תור הוידאו....

יש עכישו בזול קלטות של נשיונל ג´יאוגרפיק למי שחובב טבע (תרגום ולא דיבוב) יש גם קלטות לילדים (מדובבות). סדרת מר שמח - לא רעה בכלל ביחוד אם רוצים לחתוך באמצע בלי שהילד יצרח...
כנ"ל פינוקי. ----------- לדתיים / מסורתיים: ´שלום לך אורחת´ ו ´בגן של דודו 1 / 2 / 3 ´

anat30g

New member
מתי יצא בגן של דודו 3???

הילדים שלי מאוד אוהבים את הקלטות 1 ו-2...

קלטות וידיאו

בגן של דודו 3 יצא לפני כחודשיים. חוץ מזה אני בעד קלטות עם הפעלות, לא סתם סרטים שיושבים ולא עושים כלום. אצלינו בבית הבנות מכירות את הקלטות כלכך טוב, שהן אפילו לא מסתכלות - הן יושבות בחדר, מציירות ושומעות תוך כדי את הקלטת ששמתי להן בוידיאו.

אמיר.

New member
לפני חודשים בערך.. קניתי מיד.

הקטן שלנו (בן 2) כבר צועק לי ´דודו שלש דודו שלש´.... אם אהבתם את הקלטות הללו - חפשי את ´שלום לך אורחת´ (וגם זה עוד מעט יש המשך).

linet1

New member
אני בעד קיצוץ מנת הווידאו לילדים

הם לומדים להתמכר לזה...וזה לא הפיתרון האולטימטיבי בעיניי. את קלטות הווידאו אני מגבילה לקלטת אחת אחרי הצהריים. בשבתות, אנחנו נהנים לראות את הנשיונל ג´אוגרפיק או ערוץ 8 כאשר יש תוכניות על חיות (אתמול דרך אגב היתה תוכנית נורא יפה על שימפנזות). אני חושבת שזה מעשיר יותר מכל הקלטות. ולגבי הסרטים של דיסני - בצד האלימות (שזה חלק מחיינו -וזו אלימות מתונה מאוד יחסית לפוקימונים ושאר ירקות), יש גם המון רגש!!! דבר שהוא לא פחות חשוב!!! הרגש הזה - עוצמת הדברים - לא באה לידי ביטוי בקלטות של פינוקי, שהן נחמדות, מקנות מושגים חשובים, אך לא מראות את הצד של הלב.

ציפי ג

New member
וידאו הביבסיטר המודרני

ככה הרבה הורים מתיחסים אליו. וזה ממש עוול. הילדים מתרגלים לרבוץ כל היום, לא לזוז, לא להפעיל את הראש. פסיביות מבטן ומלידה.

אמיר.

New member
מסכים בהחלט.

אצלנו יש וידאו כשמר טף רק ביום שישי בצהרים עת שטיפת הרצפות והכנת האוכל. בזמן האחרון יש נטיה להמיר את הוידאו בארגז החול.

קלטות וידאו

הבן שלי מאד אוהב קלטות וגם ספרים של דתיה בן דור - שירי משחק, דיגדוגים. כן אוהב את דיג דיג דוג. אבל הכי הוא חולה על טלאטביז... מה לעשות היתה להם סדרה מצויינת. ואני סבורה שהיא לגמרי לא רעה! הוא למד צבעים, למד לספור, יש לו תיק וכובע, והוא כבר לא מפחד משואבי אבק, ואין בסדרה הזו שום שמץ של אלימות! בקיצור - אין רע לדעתי בלאהוב טלאטביז! מישהו אולי הליט את הסדרה ומוכן לתת לי להעתיק???

למעלה