קלטות לעזרה בתקשור.....

קלטות לעזרה בתקשור.....

שלום, קראתי את הספר "להפתח לתקשור" , מעניין ומרתק, רוצה להפתח לתקשור אבל צריכה עזרה ....האם ישנם קלטות/דיסקים להנחייה בעזרתם ניתן יהיה להכנס למצב המדדיטטיבי לקראת התקשור? האם מישהו מכיר חומר כזה (שמותאם לתקשור)והיכן ניתן לרכוש? תודה מראש לולי

shula9

New member
הי לולי

את יכולה ללכת לכל חנות של ניו אייג' ולקנות קלטות של מוזיקה מרגיעה. יש חנויות שמוכרות קלטות של דמיון מודרך, כלומר, אדם (גבר / אישה) בעל קול מרגיע מנחה אותך שלב אחר שלב במדיטציה. לא כל החנויות מוכרות את זה, נסי בחנות שנקראת "מימד אחד" בבן יהודה בת"א או בכל חנות אחרת של ניו אייג'. אם את רוצה את יכולה לחפש ולהוריד מהאימיול קבצים כאלה. בהצלחה !!!

shula9

New member
עוד משהו

שלחי לי את המייל שלך במסר ואשלח לך קבצי דמיון מודרך במחשב. ביי

לולי שלום

הספר המקורי באנגלית מגיע עם דיסק של דימיון מודרך לתיקשור

אכן אין בעברית מדיטציות ../images/Emo24.gif

מנחות לתיקשור רציניות בעברית .... בינתיים צריך ללכת למורים שמלמדים ולחוות מדיטציות והדרכה איך לתקשר נכון באהבה והצלחה אריאלה

shula9

New member
יש, מצאתי

ואני עובדת עם זה. זה עדיין לא הביא אותי לתקשר אבל אני בדרך . . . ויש גם מדיטציות מונחות להתחברות לאני הפנימי שלי שמצאתי שעוזרות גם כן בתקשור.

הקלטתי בעבר

דיסק עם מדיטציה אחת שהיא התחברות לתקשור. זה נועד רק לתלמידי קורסים, בעיקר בגלל שאין לי זכויות על המוסיקה שהשתמשנו שם. אבל אני אחשוב על להוציא משהו יותר מסודר
.

למעלה