קלטות של גרינשפן בבית לורן

אמא יעל

New member
קלטות של גרינשפן בבית לורן

שלום לכולם, דברתי עם חמדה, המנהלת של בת לורן, והיא אמרה שיש בספריה קלטות וניתן לצפות בהן במרכז (אין השאלה), בשעות הפתיחה. לידיעתכם.

תודה רבה, ננסה להתארגן אולי יחד../images/Emo35.gif

אני לרוב פנויה בימי שלישי מ13-15- אחרי הטיפול של הבן שלי, כך שאנסה להגיע לשם ביום שלישי הבא. מי עוד מכם פנויה ונוח לה לבוא. אשמח לראות ביחד. תודה רבה.

לא נראה לי שיפתחו במיוחד עבורנו..

ולכן זה יכול להעשות רק בערב שהמרכז פתוח ממילא, כמו בערבים של מפגשי קבוצות הורים\סבים. אפשר לבדוק איתם מתי נוח גם להם ולתאם כמה תאריכים אפשריים. אני אדבר איתם. ביי תלמה.

מסתבר שאין כלל קלטות כאלו../images/Emo10.gif

שלום לכם, שוחחתי עם אנשי בית לורן ומסתבר כי בכלל אין קלטות כאלו שניתן לצפות בהם. הם נמצאים בקשר עם מכון בייקר ומקוים לארגן להם ולנו קלטות. אך כרגע אין להם. חמדה ביקשה למסור שהיא לא הובנה כראוי. דיברתי איתם בהזדמנות זו על התארגנות לסדנת הכשרה על שיטת גרינשפן-ווידר, בדומה לזו שהיתה בשנה שעברה, עבור ההורים. סרינה וויידר תהיה בארץ ביוני ואני מקווה שנוכל להצטרף לסדנא שלה. היא ממש נהדרת. שוחחתי איתן גם על הבעיה של מחסור משמעותי בתראפיסטיות גרינשפן שתוכלנה לעבוד עם ילדים, כפי שעושים היום בשיטת ABA. אני מקווה שנוכל להעזר במכון בייקר, שכיום הוא המרכז העיקרי לשיטה זו ויכול להכשיר גם הורים ואנשי מקצוע. מקווה שיהיו חדשות טובות בהמשך. בברכה, תלמה.

ronentat

New member
מכון בייקר

מכון בייקר הוא חלק מאוניברסיטת בר אילן וככזה הוא נתון למגבלות התקציביות וסדרי העדיפויות של האוניברסיטה. לצערינו מכון בייקר צימצם מאד את פעילותו ומתמקד כיום בעיקר בפעילות מחקרית ולא טיפולית. כלומר, קיימת פעילות טיפולית מצומצמת מאד למטרות אקדמיות/מחקריות. דורי טופל בבייקר במשך שנה (עד שהקיצוצים נכנסו לתוקף) ועבורינו זו הייתה ההכשרה הטובה ביותר - להיות נוכחים ולקחת חלק פעיל בטיפול בשיטה. זה נתן לנו המון כלים לעבודה בבית ועקרונות השיטה חילחלו בנו לאורך זמן. זה יהיה מרענן מאד אם מכון בייקר יכשיר מטפלים/ות והורים, וייתן ביטוי טיפולי לקשר ההדוק שלו עם המרכז בארה"ב.

למעלה