קלטו מה קראתי

מיצי007

New member
קלטו מה קראתי../images/Emo26.gif

Courtney Love: I still love Edward Norton In an upcoming article for Vanity Fair, Courtney Love admits that she still has feelings for ex-boyfriend Edward Norton. "I love Edward so much," she proclaims, adding that she's even included the actor in her will. "If I die, I've left Edward everything. Love says that she and Norton dated for four years. "It's not in anybody's history book that we dated because he managed to scare the vultures off," she says. "I dumped him for a movie role. If that isn't shallow I don't know what is." She also says that Norton and fiancée Salma Hayek won't tie the knot. "He'll never marry her ... for one, he can barely understand half of what she's saying," says Love in the interview. מי שלא מבין,אני אתרגם... אבל אם כן...אני מצפה לתגובות.

מיצי007

New member
מה../images/Emo35.gif

אני לא מאמינה שאף אחד מכם לא מגיב על כך
תגובות ומיד

פנינושה

New member
תגובה

אני שולחת לך ולכם ידיעה על ההתנצלות של קורטני כלפי אד וסלמה. משערים שהוא כנראה דיבר עם קורטני ובעקבות זה היא התנצלה. ביי.

מיצי007

New member
טחחח,זה כל כך ברור שהיא מסוממת

לא יודעת,ברור שכל הקטע לקידום מכירות. אבל אד וקורטני הם חברים טובים מאז ומתמיד. הוא הגן עליה שרשמו מאמר אכזרי עליה ועל בעלה קורט קוביין בזמנו. פשוט נראה לי,היא הייתה על סמים. ורוב הסיכויים שאדוארד נורטון כן דיבר איתה... איפה מצאת את ההתנצלות.

האמת דיפדפתי היום במגזין ערוצים

שמצורפת לידיעות אחרונות בסופ"ש והיה כתוב את מה שאמרת.....

פנינושה

New member
מצאתי את התגובה

בקבוצת המעריצים של אדוארד נורטון בyahoo והכתובת היא http://groups.yahoo.com/group/EDWARD-NORTON

yosi g

New member
אדוארד נורטון

מאז שראיתי את הסרט אמריקה X אני עוקבת אחרי השחקן המדהים אדוארד נורטון. עד כמה הוא כשרוני ויכול לגלם אין סוף דמויות.פשוט מדהים

ברוווווווורררר כאילו מה לא ברור פה?

גם אנ מאוהבת באדוארד ואם אני ימות אני מורישה לו הכל (האמת זה היה אמור להתחלק עם מיסטר מוריסון אבל הוא החליט למות בשנת 71 ) האמת אני לא יודעת מה יותר טוב קורטני או סלמה!

SoundsOfSilence

New member
לדעתי...

קורטני לאב פסיכית שדורשת תשומת לב. היא תמיד הייתה כזאת ותמיד תהיה. תמיד היא מתערבת בעיניינים שלא שלה והיא בטח רצחה את קורט קוביין בעצמה בשביל התשומת לב.

למעלה