קלטרוואה בארץ!!

aniuzbek

New member
קלטרוואה בארץ!!

למה נזכרתי יום לפני להודיע על זה כאן איני מבין.... ועל כך אני מצטער. קלטרוואה יערוך שלוש הרצאות בטכניון החל מיום שני. הנה הקישור. אני בא יום שלישי. תבואו גם!
 

G riffin

New member
איך נרשמים ?

אני יכול לבוא בלי להירשם ? אתה מאמין שיהיה בכלל מקום ?
 

aniuzbek

New member
פשוט לשלוח מייל ולבקש לבוא.

הם די נחמדים בהתחשב שהרשו לי ולשני חברים כאשר אני סתם חייל והם סטודנטי אדריכלות. תשלחו מייל עוד היום ואני מקווה שיהיה מקום בשבילכם עוד.
 

oren*

New member
גם אני ולמיטב ידיעתי הוא היה אמור

להגיע גם לפתח-תקווה לטקס חנוכת הגשר החדש, מעניין אם הוא מתקיים.
 

G riffin

New member
לא צריך לשלוח מייל .

אפשר להיכנס בלי בעיה . מחר ההרצאה האחרונה . ההרצאה הראשונה היתה מעניינת אבל היה אפשר לחתוך איזה 45 דקות . יש לו מבטא כבד והוא מרבה לגמגם ובהתחשב בזה שההרצעה באנגלית אז קצת קשה להבין. ההרצאה היום היתה הרבה יותר מעניינת היו הרבה אילוסטרוציות ותמונות והסברים יפים על כל תכנון . יש גם הסברים על ההיסטוריה של הארכיטקטורה . אז למי שמעוניין מחר בין 16:30-18:00 בבניין צרציל בתכניון .
 

aniuzbek

New member
הייתי. ולא נהניתי

היה ארוך, הפילוסוף [תיאורטיקן] התפלסף המון וגם באנגלית עם שלל מבטאים. התמונות גם הציגו חקל כה פעוט מהפרוייקטים שלו. ועוד כמה וכמה חדשים תחת בנייה. חבל. הכול נראה שטחי ולא מאורגן. חוץ מהצחוק הילדותי שלו שהדליק את כל הקהל. אבל קיבלתי חתימה! אחרי עמידה של חצי שעה בין אנשים מולהבים שלא נתנו לו לנשום. במילים אחרות, איני חושב שמי שהכין את ההרצאה עשה עבודה טובה. זה היה יבש למדי.
 

G riffin

New member
אני מסכים .................

איתך לגבי ההרצאה הראשונה , אבל השניה והשלישית היו הרבה יותר מענינות . הוא גם הראה הרבה מאוד פרויקטים , והסביר יפה מהיכן הגיעה ההשראה לכל אחד .
 
למעלה