קליינט חדש ל-FTP

modz0r

New member
קליינט חדש ל-FTP

FTP הוציאו היום קליינט חדש לאתר הפוקר שלהם. שחקנים שיבחרו את ה-Standard lobby שנמצא בשלבי בטא, יקבלו בונוס של 100$ (שצריך לנקות אותו), בתנאי שהם היו שחקני כסף לפני שהקליינט החדש נוצר. בסך הכל נראה נחמד.. צריך להתרגל אליו.

yaronbol

New member
שאלה על שחקן כסף

אני משחק על כסף אמיתי שם, אבל גם זה מהבונוס של פוקר סטרטג'י ועוד לא סיימתי לנקות אותו. זה יתן לי להצטרף גם לבונוס הזה?

modz0r

New member
הבהרה בקשר ל-"שחקן כסף אמיתי"

ההגדרה הרגילה של "שחקן כסף אמיתי" ב-FTP זה שחקן שהיה לו לפחות 25$ בחשבון, לא משנה מאיפה הוא קיבל אותם. ככה שלפי ההגדרה הזאת אתה שחקן כסף אמיתי. אבל, בשביל לקבל את הבונוס המדובר לא צריך להיות שחקן כסף אמיתי, אלא ששיחקת בעבר ב-FTP וקיבלת לפחות נקודת FTP אחת. במידה ויש לך מעל נקודת FTP - אתה יכול לקבל את הבונוס.

אני עונה על כל הדרישות

ועכשיו בחרתי באופציית הSTANDARD לובי.. איך אני מקבל את הבונוס?

2המרפא

New member
יש סיבה למה אני לא קיבלתי את האופציה לבונוס?

בהתחלה שיחקתי בזה הישן ואז ששמעתי על הבונוס עברתי לחדש וכלום לא קורה אין לי את האפציה הזאת

modz0r

New member
אין לי שמץ

תנסי לשלוח מייל לתמיכה של-FTP. אצלי הכל עבר ממתי שהתקנתי את העדכון האחרון.

shaywh

New member
הבונוס לא תלוי בתצוגה

הוא על משחק בתוכנה החדשה. פול טילט לא מתנים אותו בשינוי לסטנדרט ויו. אצלי העדכונים לתוכנה החדשה עבדו בצורה אוטומטית כל פעם כשנכנסתי, אני לא יודע אם יש אפשרות שזה לא יהיה ככה אבל בכל מקרה, לדעתי צריך פשוט את התוכנה החדשה. מתוכה להפעיל את מיי פרומושנס ולקבל את הצעת הבונוס. בקשר לזה שלא יכול להחליף תצוגה, כנראה התצוגה אצלך על רזולוציה נמוכה מדי, תעלה אותה ותראה איך זה עובד פתאום.

למעלה