קלייר מפסיקה להשתתף בכנסים...

shiri_b

New member
קלייר מפסיקה להשתתף בכנסים...

היא פרסמה הודעה רשמית באתר שלה:
Hello my sweet friends!! Sorry I have been MIA for so long. I have been very busy with my new business venture. I started designing and came up with a t shirt line called C&C California. My partner and I were featured on Oprah Winfrey on Wednesday and all hell has broken loose!! I am so grateful and completely fulfilled. Working long hours and loving it. You can see the t shirts at www.Oprah.com as well as www.eluxury.com and also check out store location at my new site www.candccalifornia.com (big thanks to sexy Aida for the quick site building). I must admit I have been really missing all of the Xena fans, but am happy (and sad) to say that I will be seeing some of you in August at my very last U.S. con...that's right...I’m gotta hang up the old fish nets and fan fic and say adieu. Tickets sales are low, but I'm still showing up god dammit!! The show and all the conventions were so much fun and I cannot tell you how much joy you have all brought into my life over the last 6 years! This site will be gone, as well as my filthy mouth at cons. But you can always drop me a line at the e mail on www.candccalifornia.com and I will stay in touch I promise. Again stay strong ... big chicks rule and I f**#@#g love you all madly. Don't ever forget that. Yours always, The evil Alti AKA CLAIRE xxxxxxx​
הכנסים לא יהיו אותו דבר בלעדיה... ומוזר שהיא לא מזכירה את הכנס בלונדון...

*neta*

New member
מוזר מוזר, גם באתר שלה זה לא

מופיע, בניגוד לשאר הכנסים שהיא כן הופיעה/מופיעה בהם. וחבל שאין תמונה נורמאלית של הבגדים שהיא והשותפה שלה מעצבות, יש רק תמונה קטנטנה באתר של אופרה.

LuZ dE EsTrElLa

New member
שאלה..

קלייר נשואה

נראה לכן?! ../images/Emo5.gif

ברגע שקלייר הבינה שיש מעריצה כמוני שתחכה לה עד סוף החיים, היא החליטה לשמור את עצמה בשבילי!!!
חחחח (א-אמן...) אז היא שומרת ת'צמה עד שאני אגיע לגיל 21 ואטוס אלייה... איזה מותקית היא! חחחחחחחחחח לא, אבל ברצינות... היא לא נשואה, ועד כמה שאני יודעת גם אין לה חבר... מה היא צריכה חבר? יש לה כלב!!!

לקלייר אין ילדים...נראה לי...../images/Emo3.gif

את מדברת על ג'וליוס, הבן של לוסי... מיכלי דיברה על קלייר, השחקנית ששיחקה את אלטי

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרות על המהממת הזאת!!!!!!! תתחתני איתי!!! ת-ע-ש-י ל-י י-ל-ד
(או ילדה) אה, וכפרע גם על לוסי...

קליירי גדולה מלוסי בשנה וקצת...

מה שאומר שהיא תהיה באוגוסט (27) בת 37... מה שעושה אותה קטנה מאמא שלי בשנתיים... אויש, זה מפחיד...

../images/Emo8.gifגילאים

לוסי בת 35 מה-29/3/03 (היא נולדה יום לפני סלין דיון המדהימה) ורנה בערך בת 32 (אני חושבת שהיא נולדה ב-1971 (זה אומר שהיא גדולה ממני רק בב-9 שנים) וקלייר נראית לי קרוב ל-40. אני חושבת שהיא לא נשואה ו/או עם ילדים. נראה שפעם ראיתי אותה באיזה סט והיא שחקה לסבית. נראה לי שבמציאות היא לסבית. אני חושבת שהיא מאוד סקסית.

למעלה