קליית הפיסטוקים
אני אוהב פיסטוקים. בגלל הטעם, הצבע, הימתיכוניות שלהם... מפזרים קצת מעל מרק דלעת, בתוך הפטה, מעל מלבי... אני ממש מכור... אבל יש לי בעיות קשות עם המרקם. בעוד שהפיסטוקים הקלוים (עם מלח) פריכים, אחיהם הלא קלויים רכים למדי. ניסיתי לעשות להם קליה במחבט יבש או בתנור- שום כלום. המרקם נעשה עוד יותר רך ולעיס. מה עושים? אולי קליה בטמפרטורה אחרת? משהו? מישהו? וזאת ערימת הפיסטוקים שממתינים לעזרתכם:
רם
אני אוהב פיסטוקים. בגלל הטעם, הצבע, הימתיכוניות שלהם... מפזרים קצת מעל מרק דלעת, בתוך הפטה, מעל מלבי... אני ממש מכור... אבל יש לי בעיות קשות עם המרקם. בעוד שהפיסטוקים הקלוים (עם מלח) פריכים, אחיהם הלא קלויים רכים למדי. ניסיתי לעשות להם קליה במחבט יבש או בתנור- שום כלום. המרקם נעשה עוד יותר רך ולעיס. מה עושים? אולי קליה בטמפרטורה אחרת? משהו? מישהו? וזאת ערימת הפיסטוקים שממתינים לעזרתכם: