קליי אייקן...

רבקהrc

New member
קליי אייקן...

אתמול ראיתי פרק של סקראבס עונה 4 פרק 17 ולפתע את מי אני רואה?? קליי משחק שם תפקיד חמוד של מגיש קפה מאחר ולא ראיתי את עונה 2 של איידול ואני מכירה אותו רק מהפורום חשבתי לעצמי: מי זה השחקן הזה שכ"כ דומה לקליי? עד שראיתי אותו שר ואז נפל לי האסימון....

Juliann

New member
חחחחחחחחח כן ראיתי את זה ממזמן

הוא שיחק את החנאנה הדבילי בכישרון
למרות שעצבן אותי שהוא שר דווקא את ISNT SHE LOVELY יש לי עוד סיוט מזה מהאודישנים של איידול... המאמי שחקן לא רע הא?

MoGanC

New member
קליי שר את זה באודישנים?

אני רואה עכשיו את העונה השנייה והוא בינתיים לא שר את זה <.<

Juliann

New member
חחח לא.. התכוונתי האודישנים של השנה

יש לך את כל העונה השניה מלא?....

Juliann

New member
תודההההההה ושאלה קטנה...=>

לאיזה פרק הגעת כבר? מה ההתרשמות שלך?

MoGanC

New member
עכשיו אני בטופ 10

סה"כ מבחינת כישרון זה הכי טוב.אם בכל עונה יש לי פייבוריט אחד ועוד אחד ל"גיבוי",בעונה הזאת יש לי 4 פייבוריטים וכולם באותה רמה בשבילי. זה גם הכי טוב מבחינת חשיפות השופטים (סיימון מקלל את המפיקים על זה שהם מנדנדים לו לבחור מישהו בwild card,סיימון ורנדי נחשפים עם תמונות ילדות שלהם בהופעה חיה,אמא של סיימון באה לאולפן,סיימון עושה שכיבות סמיכה מול הקהל).בקיצר,כיף.

רבקהrc

New member
יאאא אני גם רוצה ../images/Emo2.gif

אפשר להשיג? יש דיווידי? או רק דרך תוכנות השיתוף המובילות? יש לינק? (במסר)

Juliann

New member
חחחחחחח גדוללללל =>

אני ראיתי את העונה בהופעות בודדות אז עכשיו אני מורידה את הפרקים עצמם. קפצתי ישר לטופ 12 אבל נראה לי שפספסתי כמה דברים קרועים! באיזה פרקים קורים כל הדברים האלה עם השופטים??????? מי הפייבוריטים שלך? לדעתי כמובן קליי, יש לו קול מושלם... כרמן מאמי אבל יש לה קול של כבשה, לשתי הקימברלי יש קולות טובים, טרניס דיוה, ג'וש בסדר ואני פשוט לא מבינה איך רובן ניצח.

MoGanC

New member
לא רציתי להאמין תחילה

אבל אחרי שאני רואה את הכל אני באמת מאמין שהעונה הזאת היתה מכורה מראש.נראה כאילו סימנו את רובן ממש מההתחלה לנצח,ורצו לבדוק עד כמה ההערות הטובות שלהם משפיעות על הקהל,וזה עבד כמו קסם.כלומר,רובן טוב,אבל רבאק,סיימון אומר לכל אחד עם טיפת בעית משקל שהוא צריך להרזות,אבל לרובן הוא לא אומר מילה,הוא נותן לו מחמאות אפילו לפני שהוא פותח את הפה,מזכיר אותו כמעט כל פרק.זה חשוד...חשוד בהחלט. הפייבוריטים שלי הם הקימברליות (לוק יותר מקודוול),ריקי סמית' וגם ג'וליה בהתחלה,אבל אחרי הטופ 11 העפתי אותה.גם קליי נחשב,אבל בגלל שאני יודע באיזה מקום הוא יהיה אני לא מחשיב אותו לפייבוריט (בגלל זה,מי שיהיה מקום שלישי זה בשבילי כאילו הוא ניצח,כי אין לי מושג מה המקומות חוץ מהראשון והשני)

Juliann

New member
ראיתי עכשיו את טופ 11

כבר אפשר לראות מי החוליות החלשות... קורי, ג'וליה, צ'רלי... פשוט לא ברמה עם כולם. אני נורא אוהבת את כרמן אבל הקול שלה פשוט זוועתי.... סורי מאמי. לקולדוול יש פוטנציאל, הרבה סטאר קוואליטי. לקים לוק יש קול יפה אבל הצרידות הזאת שיש לה קצת מעצבנת... רובן WTF מה ההתלהבות ההופעה שלו היתה ממוצעת לחלוטין! ריקי היה יותר טוב ממנו אם כבר. אתה באמת לא יודע את הסדר? חחח טוב שאמרת לי ככה שאני אדע לא לספיילר לך... בכל מקרה יותר ויותר אני מבינה את זעמם של הקליימייטז [מעריצי קליי] זה פשוט מסריח! אם קליי קצת מפשל הוא חוטף, ורובן כל מה שהוא עושה כאילו קדוש.. ולקראת הסוף שעשו רי-קאפ [רעיון גאוני ככה אפשר להשוות בין כולם] ישר רואים מי היו הכי טובים בתוכנית, קליי הפציץ, קים לוק היתה ממש טובה והשאר היו די ממוצעים... אבל הם חבר'ה ממש חמודים איך אכפת להם אחד מהשני והכל... כיף לראות את התמימות של ההתחלה נכון? כל עונה זה נהרס יותר ויותר... וההופעה של קלי= מאמי תחזרי לשיער החום הוא מהמם! הבלונד מה זה לא עובד... למה שמו לה עדשות בהירות? יש לה עיניים חומות! והיא קצת הסתבכה עם המילים אבל לא נורא
נראה לי שצריכים לעשות שרשור עונה 2 ולשכנע את כולם להוריד חחח תעסוקה עד העונה החמישית!

MoGanC

New member
אגב,כרמן

הביאו אותה משום מקום.היא אפילו לא עברה את האודישן השני שלה והשופטים החזירו אותה לwildcard אחרי שהם ראו את האודישן שלה בטלויזיה.

Juliann

New member
אני אגיד לך מה השמועה שאני קראתי

שיש איזשהי חברת תקליטים או משהו כזה עם זכויות על הרבה שירים ביוטה שזה המקום ממנו כרמן באה. איידול קימבנו את כרמן כי הם היו צריכים את הזכויות על השירים והסיקו שאם תהיה מועמדת מיוטה יהיה יותר קל לקבל את הזכויות... או שזה יעלה להם פחות... קיצר זה היה "מסודר".. וסיימון בכלל התכוון לבחור מישהי אחרת שהוא נורא אהב אבל ההפקה רצתה את כרמן...

Juliann

New member
מצאתי את השכיבות שמיכה ואת אמא שלו

בתוצאות של מובי נייט. איפה מראים תמונות ילדות שלהם? אמא שלו מה זה שונה ממנו חח היא נראית תמימה

MoGanC

New member
תמונות

של סיימון הראו באחד הפרקים של הקבוצות,של רנדי הראו בטופ 11 ושל ריאן הראו בתוצאות של הטופ 12 או 11.

למעלה