קליי מבקר ילדים באינדונזיה

Juliann

New member
קליי מבקר ילדים באינדונזיה

UNICEF שזה ארגון למען ילדים השייך לאו"ם [נדמה לי] ביקש מקליי להיות אחד מהשגרירים שלהם [עוד שגרירים דברה מסינג, טיה ליאוני ושרה ג'סיקה פארקר]. וקליי נסע לאינדונזיה לבקר ילדים/פליטים נפגעי צונאמי... אלהים ישמור מה הוא עשה לעצמו?! איזה חנאנהההה בא לי לשבור לו את העפרונות אני רוצה את קליי הפופסטאר שלי בחזרהההההההההההההההההה

Juliann

New member
מאמי יש חנאנה ויש חנאנהההההה

בתוכנית הוא היה חנאנה לייט עכשיו הוא סופר חנאנה

R o t e m O p

New member
חחח...אתם מזכירים לי את "אלפי"

"היי, מה הוא עושה ? איך אפשר לקרוא את זה ? אהההההההה חנאנה נשאר חנאנה!" חחח וואי מצחיק עכשיו כשאני חושבת על זה... כי אלפי עושי מחימר וחימר באנגלית = Clay בואנה אני גדולה...

מעייעני

New member
חנאנה?? ממש לא!!!!!!!!!!!

מה הבעיה שלכם הוא טס לאינדונזיה כדי לעזור לילדים ואתם קוראים לו חנאנה
TBAF

R o t e m O p

New member
לא קוראים לו חנאנה כי הוא טס לעזור

לילדים קוראים לו חנאנה כי הוא נראה כמו חנאנה...(ע"ע - תמונה) חוץ מזה, זה סתם בצחוק כי האמת היא שאנשים פה חולים (ליתר דיוק - הנשים פה חולות) עליו.

Juliann

New member
../images/Emo6.gif בדיוק. מעייני דונט וורי...

אני חולה על הבנאדם הזה אנחנו מקשקשים אבל רובנו חולים עליווווו מוכשר מדהים שליייייייי כפרה עליךךךך מקווה שלא יחזור מאינדונזיה עם מיליון אלרגיות. וכן הוא נראה כמו חנאנה זה מה יש.. העדפתי את הלוק של איידול אבל שיהיה

MiZeGoogle

New member
תעשו לי טובה ותחסכו ממני את

התמימות שלכם! אתם באמת חושבים שהוא נסע לעזור? לעזור לעצמו ולרייטינג של ההופעות/אלבומים שלו! אחרי שכל העולם צרח על האמריקנים שלא שלחו יותר מידי סיוע פתאום מגיע איזה זמר... יאללה כאילו שהם יוכלו לעזור שם במשהו... אני אישית מעריכה את כל החבר'ה הפחות מפורסמים שנסעו להתנדב באזורים מוכי האסון האלו! אותם אנשים לא זכו לפירסומות ורייטינג או כל טובת הנאה אחרת... ותחשבו על זה...

MiZeGoogle

New member
חס וחלילה , אולי לא הסברתי את עצמי

כ"כ טוב... כולם יכולים ורצוי שיעזרו כל אחד בדרכו. יש לי איזו הרגשת בטן, שיש פה אינטרס של פירסום, אחררת, למה נזכר לבקר אותם רק עכשיו? למה לא הקדיש להם מופע צדקה? את מבינה? הוא הלך לשם בעצמו ולא לפני שקרא לכל המצלמות להגיע. זה מעורר בי אי נוחות. עושה רושם שיש פה עיניין של יחצנות.

R o t e m O p

New member
ומופע צדקה זה פחות יח"צני ?

לעשות מופע צדקה, שיש בו צלמים ועיתונות ודורש פירסום מאסיבי זה יותר טוב מאשכרה לנסוע לשם לבד בדיסקרטיות "וללכך" את הידיים? והוא ממש לא "קרא" לכל המצלמות, אפילו באתר הרישמי שלו לא כתוב על זה כלום, אם זה לא מחווה של רצון טוב תוך כדי שמירה על פרופיל נמוך, אני לא יודעת מה כן...

MiZeGoogle

New member
מופע צדקה,

אולי תורם כסף ובטח לא בעילום שם, אבל, במקרה כזה הדמות מבצעת את התחום שבו היא עוסקת באופן מיקצועי ותורמת הרבה יותר, גם לקהל המעריצים וגם לנפגעי האסון המסכנים באמת.

R o t e m O p

New member
אז את סתם סותרת את עצמך,

מילא. אני חושבת שכל המופעי צדקה זאת הצביעות האמיתית, בהתחשב בעובדה שחצי מהכסף הזה צריך ללכת רק כדי לחסות את המופע עצמו. (אולי האמן לא לוקח כסף לכיסו הפרטי - אבל להרים מופע זה עסק יקר) שורה תחתונה היא, שמה זה משנה מה הוא עושה ? הוא עושה ? זה מה שחשוב... ברור שאינטרסים טהורים זה ערך עליון אבל עם כל הכבוד דין וחשבון הוא לא חייב לתת לאף אחד (חוץ מלאיש הגדול למעלה...ואולי גם לבן שלו...תלוי מה אתה P:) אז מספיק להיכנס לאנשים לנשמה.

Juliann

New member
מאמי לפני שאת יורה, תקראי את זה

אני יודעת שאת אוהבת לעשות רכילות ובלאגן אבל חסר לך הרבה מידע קליי לפני איידול היה מורה לילדים אוטיסטים, כשהוא הגיע לאיידול הוא נאלץ לעזוב [אבל סיים את התואר בחינוך מיוחד] ואחרי איידול הוא הקים עמותה לילדים אוטיסטים ונכים בשם ביובל אייקן פאונדשיין הוא תרם לשם טונות של כסף ועשה המון כדי לקדם את העמותה, תרם כסף לבתי ספר, הקים מרכזי כיף בבית חולים. אין לך מושג בכלום כמה אכפת לו. יש ארגון מטעם האום למען ילדים בשם UNICEF, קליי ידוע בכך שהוא נורא בקטע של לתרום ולעזור אז הם בקשו ממנו להיות שגריר שלהם לנסוע ברחבי העולם לבקר ילדים ופליטים, לראות את מצב החינוך ואיך הם חיים. בגלל זה הוא נסע לשם ורק שתדעי שהבנאדם משקיע יותר מרץ ועבודה בעזרה לאחרים מאשר בקריירה שלו. עכשיו הוא יכל לשבת רגל על רגל באולפן הקלטות ולהקליט דיסק חדש אבל לא. הוא לקח חופשה, ארגן אירועי צדקה, מבקר ילדים, כי זה קליי מאמי, אז פעם הבאה להעיר משהו רק על דבר שאת יודעת.

Juliann

New member
ובכלל תני לי להוסיף

שהציניות שלך והעובדה שאת מחפשת ללכלך בכל הזדמנות ממש מעצבנים אותי. רואים שזה רק מה שמעניין אותך, רכילויות וכאלה... אז הפעם נטפלת לאדם שהכי רחוק מזה. מצטערת לקלקל לך את הכיף.

MiZeGoogle

New member
תשמע ידידתי הנכבדת!

זה שאת בוחרת להתעצבן, זה בכלל לא באשמתי. כל מה שמעניין אותי זה הרכילויות...הממממ, אגב... לא רק אותי :) תבדקי את כל הפורומים של התוכנית, כולל הפורום הזה. אגב, אני מצטערת שאת לא יכולה לצחוק קצת לגבי התוכנית ושאת לוקחת הכל כ"כ ברצינות. קצת ביקורתיות לא מזיקה לאף אחד. יכול להיות שאני באמת סתאם ניטפלתי לדמות (ולא לאדם), הלא נכון, אז מה? פירסומת שלילית היא גם פירסומת!!! וזאת עובדה. בסופו של דבר התוכנית+המעריצים זה מנגנון שמגלגל כסף ובהחלט לא מנגנון של צדקה.

למעלה