קלינאי תקשורת מעולה

worshipizik

New member
קלינאי תקשורת מעולה

הרשו לי להמליץ לכם על קלינאי תקשורת מעולה שעזר לי רבות בהתמודדותי עם הגמגום. שמו הוא ד"ר עופר אמיר. אין לו שיטת טיפול ספציפית יחודית אלא טיפול שונה לסוגי גמגום שונים ולמגמגמים שונים!!!! מקצועי, תכליתי ואדם מאד נחמד. מומלץ. נ.ב: אני לא מקבל ממנו אחוזים.

shuky63

New member
מצטרף להמלצתך

כבר כתבתי כאן שאני חושב שחוות דעת של גולשים על קלינאי תקשורת יכולה להיות שירות מצוין לגולשים אחרים שמחפשים טיפול. את עופר אמיר אני מכיר לא כמטופל אלא מחברות משותפת באירגון אמ"בי,הוא במעמד של מטפל ואני כאדם מגמגם(מטפלים יכולים להיות חברים באמ"בי אבל אין להם זכות הצבעה). מבחינה מקצועית עופר הוא אחד משני מטפלים בישראל שנושאים בתואר דוקטור(השניה היא רות עזרתי ואם מיהו מכיר עוד נא לתקן אותי)והוא אכן דוגל בשיטת טיפול יחודית לכל מטופל ושם דגש רב על שיפור הבטחון העצמי בהקשר למצבי דיבור שונים. מבחינה אישית התרשמתי שהוא אדם מאד נחמד ובעיקר הגון ואתי,כי כשהיה דיון בועד של אמ"בי האם לאפשר לקלינאים לפרסם את עצמם באתר האינטרנט של אמ"בי עופר צידד בדעה שלא לאפשר זאת כי זה לא אתי מבחינת האירגון והוא אכן לא מפורסם באתר. ולסיכום למי שרוצה לנסות שיטת טיפול אישית עם פחות טכניקה ויותר דגש על הצד הפסיכולוגי-מומלץ מworshipizik אבקש שוב:אם תוכל להרחיב בתאור הטיפול(אני לא יכול כי לא התנסיתי בו)תעשה שירות עוד יותר גדול לחבריך לבעיה.

אשמח לשמוע פרטים נוספים ../images/Emo45.gif

על רות שמעתי מידיד קרוב שטופל אצלה לתקופה די ארוכה. גם היא עובדת יותר על הצד הפסיכולוגי ופחות הטכני ולדעתי היא עזרה לו מאוד בשיפור הביטחון העצמי.

אמב"י

אמב"י- אירגון מגמגמים בישראל. www.ambi.org.il למידע כללי, פעילויות בתחום, עלון האירגון.

shuky63

New member
אמ"בי-אירגון מגמגמים בישראל

זו עמותה שמקימת פעילויות בנושא גימגום ואין צורך שאספר עליה כאן משום שיש לה אתר ושם מפורט כל המידע. הקשר שלי לאמ"בי הוא שאני חבר רגיל באירגון

אני דווקא רוצה להמליץ על

הטיפול שיש בבית חולים הדס עין כרם. עברתי אותו בחופש הגדול. עם קצת רצון והתמדה זה משפר בהרבה את השטף. אבל לי הוא עזר הרבה יותר בחלק הפסיכולוגי. כרגע אין לי בעיה לגשת לאדם ברחוב ולשאול איך אני מגיע ל.. מה שלפני הטיפול לא העלתי על הדעת. מה שכן הטיפול הוא 3 שבועות ואז יש ביקורות שנה שלמה והוא עולה 10000 שקל.. קצת יקר אבל לדעתי שווה את זה... פרטים נוספי תוכלו לברר באתר של הדסה עין כרם

למעלה