קלינטון סחר צל"ש

evike

Well-known member
מנהל
התלבטתי איזה תנור בישול ואפיה לקנות. ראיתי ביקורות טובות על תנור נורמנדה, אבל פחדתי מעט, בשל כמה ביקורות לא טובות על חברת קלינטון סחר, היבואנית ונותנת השרות.
לשמחתי השרות שלהם מעולה.
היו לי כמה שאלות לגבי ההובלה והשרות. יצרתי קשר עם החברה כמה פעמים, תמיד ענו מהר ובאדיבות.
ביום ובשעות שהטכנאי להתקנות אמור היה להגיע, הייתי צריכה לצאת לאזכרה בלי תכנון מוקדם. התקשרתי לשרות הלקוחות, נתנו לי את הטלפון של הטכנאי כדי שאסתדר איתו בלי צורך לערב את החברה.
יצחק הטכנאי ענה מהר ובאדיבות, נענה לבקשתי והגיע בשעה נוחה לי. היה אדיב ונחמד, עבד מהר וביעילות.
מקווה שגם התנור יתפקד לשביעות רצוני.

trilliane

Well-known member
מנהל
מצוין, כיף לשמוע! מקווה שתיהנו ממנו.
כשאני קונה מוצר אני לא מתחשבת בנותן השירות, ממילא ישראל לא ידועה בשירות מוצלח במיוחד וזה הימור. את ההתקנה וכו' סוגרים בד"כ מול החנות, אז אני אקנה מחנות שאני סומכת עליה (למשל את המייבש קנינו מ-Last Price כי אני מרוצה מהם) אבל באחריות יצרן, לכי תדעי מה יהיה. אפילו נניח שהיום השירות טוב, מי אמר שיישאר כך כשאזדקק לו? (ולא חסרות דוגמאות). לכן אני מעדיפה לקנות מוצר של חברה אמינה, ואז לא סביר שיתקלקל בתקופת האחריות. אח"כ ממילא כבר אזמין טכנאי פרטי.

evike

Well-known member
מנהל
מנסיון, נותן השרות כן חשוב. כי קורה שכבר בשנה הראשונה יש תקלות. ואז? מתחילים לרוץ אחריהם שיעשו טובה ויתקנו. זה יכול לקרות גם במכשירים הכי יקרים ויוקרתיים. גם אם לא הרבה, עדיין אי אפשר לדעת מראש והאפשרות קיימת.
ומנסיון, לפני שנים, תנור הבישול והאפיה היקר התגלה עם הרבה תקלות. מזל שהשרות היה טוב, החליפו חלקים, עד שכעבור חצי שנה החליפו לי את כל התנור, ועוד לפי בחירתי.
גם אני לא מבטחת מכשירים בתום שנת האחריות. הטכנאי המעולה שלי עדיף עלי מנותני השרות למיניהם.
וכן, אני קונה בחנות מעולה, שלא פעם עזרו לי מול נותני השרות. לא הכרתי אותם, נכנסתי אליהם במקרה כי עברתי שם, אפילו לא בשבילי, והיחס היה כל כך טוב, שהחלטתי מאז לקנות רק אצלם. לאורך השנים, מסתבר שצדקתי.

trilliane

Well-known member
מנהל
מנסיון, נותן השרות כן חשוב. כי קורה שכבר בשנה הראשונה יש תקלות. ואז? מתחילים לרוץ אחריהם שיעשו טובה ויתקנו. זה יכול לקרות גם במכשירים הכי יקרים ויוקרתיים. גם אם לא הרבה, עדיין אי אפשר לדעת מראש והאפשרות קיימת.
ומנסיון, לפני שנים, תנור הבישול והאפיה היקר התגלה עם הרבה תקלות. מזל שהשרות היה טוב, החליפו חלקים, עד שכעבור חצי שנה החליפו לי את כל התנור, ועוד לפי בחירתי.
גם אני לא מבטחת מכשירים בתום שנת האחריות. הטכנאי המעולה שלי עדיף עלי מנותני השרות למיניהם.
וכן, אני קונה בחנות מעולה, שלא פעם עזרו לי מול נותני השרות. לא הכרתי אותם, נכנסתי אליהם במקרה כי עברתי שם, אפילו לא בשבילי, והיחס היה כל כך טוב, שהחלטתי מאז לקנות רק אצלם. לאורך השנים, מסתבר שצדקתי.
אני לא בטוחה שהבנת אותי. אני לא אומרת שהוא לא חשוב אלא שבישראל אי אפשר לסמוך עליו. רוב נותני השירות נעים בין סביר לגרוע, וגם אם יש חברה שנחשבת לנותנת שירות טובה, הרבה פעמים זה לא נמשך לאורך זמן כי הם מגלים שזה לא משתלם להם / המנכ"ל התחלף / החברה נקנתה / היבואן פשט את הרגל ועוד כהנה וכהנה, לא חסרים סיפורים בהיסטוריה המקומית. אז נכון, תקלות עלולות לקרות גם במוצרים של חברות יוקרתיות, ובכל זאת, לא הרבה, ועל כן בעיניי זה הימור בטוח יותר מהימור על נותן השירות.

רכות מפנקת

Well-known member
כן זכור לי שפתחת פה נושא לגבי תנור (זמני, נכון? עד לסיום פינוי בינוי אם זכרוני אינו מטעה אותי. איזה תנור רכשת בסוף (דגם) ואם אפשר לציין גם מחיר? תתחדשי.

evike

Well-known member
מנהל
זמני לזמן די ארוך... כי האישור לתמא רצוף מכשולים. של נט"ע.
קניתי תנור נורמנדה דגם 6262 ב 1300 ש"ח. הלכתי עליו כי הוא קיבל ציונים טובים בזאפ,וגם קיבלתי כמה מסרים מגולשים שיש ברשותם את התנור הזה והם מאד מרוצים.

רכות מפנקת

Well-known member
זמני לזמן די ארוך... כי האישור לתמא רצוף מכשולים. של נט"ע.
קניתי תנור נורמנדה דגם 6262 ב 1300 ש"ח. הלכתי עליו כי הוא קיבל ציונים טובים בזאפ,וגם קיבלתי כמה מסרים מגולשים שיש ברשותם את התנור הזה והם מאד מרוצים.
ראשית, בהצלחה עם התמ"א. תודה על ציון הדגם המדויק, והמחיר (יעזור לי, כי גם אני כרגע בחיפוש). התלבטותי היא בין הדגם שרכשת, לבין אחד מדגמי באקו.
באקו יצאו במבצע 8 שנות אחריות (1 שנה עפי דין ו7 נוספות בתוספת 199 שח). הבנתי שעלי לבדוק דבר נוסף -
להכניס לשיקול הכלכלי גם עלות כספית עבור טכנאי גז שחייב להתקין, נכון? לא ניתן להשתמש ללא התקנת טכנאי גז (האם זכור לך כמה גבו ממך, או שהדבר תלוי בין טכנאי כמה הוא בוחר לגבות?)

evike

Well-known member
מנהל
גם אני חשבתי שצריך להזמין טכנאי גז, בנוסף לטכנאי החברה שמפרק את האריזה (לראות שהכל תקין) בודק את התנור ונותן הסבר קצר על הפעולות שלו. כמובן, יש גם את ההמתנה למוביל...
אז מסתבר, שאם הגז בביתך עבר ביקורת (חובה אחת ל 5 שנים), אז אין צורך בהזמנת חברת הגז. הטכנאי של חברת השיווק הוא גם זה שמנתק את התנור הישן ומחבר את החדש.
אם זה תנור ראשון שמתחבר לגז, כמובן שצריך להזמין את חברת הגז.
מכיוון שבהתחלה לא ידעתי שאין צורך בטכנאי גז, התקשרתי לחברת הגז (פזגז) ונאמר לי שהעלות היא 250 ש"ח.

רכות מפנקת

Well-known member
גם אני חשבתי שצריך להזמין טכנאי גז, בנוסף לטכנאי החברה שמפרק את האריזה (לראות שהכל תקין) בודק את התנור ונותן הסבר קצר על הפעולות שלו. כמובן, יש גם את ההמתנה למוביל...
אז מסתבר, שאם הגז בביתך עבר ביקורת (חובה אחת ל 5 שנים), אז אין צורך בהזמנת חברת הגז. הטכנאי של חברת השיווק הוא גם זה שמנתק את התנור הישן ומחבר את החדש.
אם זה תנור ראשון שמתחבר לגז, כמובן שצריך להזמין את חברת הגז.
מכיוון שבהתחלה לא ידעתי שאין צורך בטכנאי גז, התקשרתי לחברת הגז (פזגז) ונאמר לי שהעלות היא 250 ש"ח.
נהדר. חידשת לי. זה חוסך הוצאה לא קטנה (250 שח ממחיר המוצר נניח 1300 זה לא מעט. כ20%).
חשבתי שחובה להזמין טכנאי גז.
אכן ביצעו אצלי ביקורת ע"י טכנאי גז מטעם אמישרגז (הספקית שלי) לפני כ-4 חודשים. האישור שמור אצלי בתיקיה.
תודה!

SicTransit

Active member
חשבתי שחובה להזמין טכנאי גז.
כדאי לך לוודא את זה מול המוכר או היבואן או מי שאמור לחבר לך את התנור. כשאני קניתי כיריים לפני כמה שנים הספק רק הביא את התנור לביתי, והייתי חייב להזמין טכנאי גז. אולי משהו השתנה מאז ואולי זה תלוי בספק, מכל מקום כדאי לבדוק.

למעלה