קליניק - תוכנה לניהול קליניקה לרפואה משלימה

קליניק - תוכנה לניהול קליניקה לרפואה משלימה

שלום,
המקצוע שלי הוא תכנת ומזה שנים אני מטופל בקליניקות לרפואה משלימה ועם הזמן ראיתי, כמה קשה לנהל קליניקות מהסוג הזה כי אין בשוק תוכנה ראויה שפותחה במיוחד עבור שוק זה.
כך עלה לי הרעיון לפתח תוכנת ענן שתאפשר לנהל קליניקות לרפואה משלימה כמו שצריך ולא כל מיני ERP-ים שלא מתאימים לניהול קליניקות מהסוג הזה.
זה יקח כמה עמודים על מנת להעביר לכם מה יש בתוכנה ותאמינו לי יש בה הכל לאחר שנים של הבנת שוק הרפואה המשלימה ומי שרוצה לשמוע מוזמן לשלוח מייל או להתקשר אלי, כנסו ל- [URL='http://www.c2u.co.il']www.c2u.co.il[/URL] ותשאירו פרטים ואנו נחזור אליכם.
אבל קצת על התוכנה:
ניהול יומן :
כמה חשוב שיהיה בנוי טוב לנהל מספר חדרים ומספר מטפלים על מנת שיראו הכל במסך אחד .
כמה חשוב שיהיה יכולת למטפל לראות את סדר היום שלו מהנייד שלו בכל רגע נתון.
חשוב לא פחות שהלקוח יראה מתי יש לו טיפול וגם יוכל להזמין טיפול מהמחשב או הנייד שלו.
וחשוב שהכל יהיה זמין כל הזמן ומכל מקום ומכל מחשב כי ככה זה ברפואה משלימה מתקשרים גם בשעות שלא עובדים וחייבים שהכל יהיה זמין תמיד.
ניהול לקוחות:
הכל על הלקוח - פרטים אישיים , תיק רפואי, מועדי פגישות , ועוד'
ניהול חשבונות:
הלקוח משלם באשראי, במזומן או צ'ק וכו' והכל מנוהל ממקום אחד וממסך אחד ולא צריך "לקפוץ" בין תוכנות או מסופים.
החשבוניות נשלחות ללקוח ובסוף החודש זמינות להנהלת חשבונות ללא התערבות של מזכירה או בעלי המרפאה.
יש לך יותר מסניף אחד ?
אל דאגה אתה יכול לנהל ולראות אל כל הסניפים כמובן מכל מקום ובכל רגע נתון.
דוחות :
כאב ראש אחד גדול במיוחד שאתה עובד עם ביטוחים כגון : פמי , ביקורופא , נטלי , הראל וכו' עם קליניק הכל נעשה פשוט מהיר קל וחסכוני !!!!
כפי שאתם רואים נעשתה מחשבה מערכתית ומקצועית על מנת לעשות את הדברים פשוטים, זמינים, וכמובן זה חוסך כסף ויותר זול.
התקשרו לניסיון חינם ולא תתאכזבו.
בברכה
צוות קליניק2יו

yoelnd

New member
נחמד עד ש......

הי
לגבי ביטוחים - עדין נדרשת חתימה של הלקוח פיזית על הדף ויש לצרף את האישור "התחייבות לתשלום" ולשלוח בדואר.......
"חשבוניוןת ממסך אחד......" גם אם נמצאים בשטח? מהנייד? מחשב נייד ו/או שאינם מחוברים לרשת?
ולגבי ניהול יומן בענן: היות ויש כ"כ הרבה דינמיקה בעבודה ושיינויים שלרוב הם מידיים אין את השליטה והיכולת לבצע הזזות - כלומר לקוח ביטל טיפול ונוצר לך חור או לחילופין החלפות מטופלים בגלל דחיפות וכד'.....

אך נחמד ויפה.
בהצלחה!

ביטוחים חשבוניות ויומן

שלום אכן ניתן לחייב בנייד בכל דרך יש מתקן "שפתיים" שמתחבר לנייד. כמו כן את היומן ניתן לנהל בענן (את מוזמנת להתקשר ונדגים לך ). והחתימות של המטופלים נמצאים במערכת כך שהדוח יוצא באופן אוטומטי לביטוחים/קופות. את מוזמנת להשאיר פרטים באתר c2u.co.il וניצור איתך קשר.

למעלה