קלינסינג

ט ל ו ס

New member
קלינסינג

שלום יוגי הפנו אותי אליך. אני מחפשת מידע על כמות המלח שיש למהול במי שתיה בזמן תהליך הקריה וכן על האסאנות המעורבות בתהליך (אני לא זוכרת את כולן). אודה לך על אינפורמציה בעניין. תודה.

יוגי בר

New member
אקסטרה וויט

היי טלוס אז ככה: בואי נעשה סדר- בסדר? 1. קרייות: אלו תהליכי הניקוי היוגי בהם עוזר היוגי לגוף להתנקות מרעלים. זה דבר אחד ונפרד 2. אסנות- התרגול היוגי שכרוך בו המימד הגופני. זה דבר שני ונפרד. יענו, כל שילוב הוא- כרגע , לא לעניין. ולעניין שלך: קלינסינג- לעומק העניין-זהו תהליך שנקרא קונגר קרייה ובו מוהלים כפית מלח לכל כוס שתייה. בסך הכל שותים 7 כוסות בזהירות אחת אחר השנייה ואחר כך מקיאים את כל הסיפור החוצה. אני חוזר ומדגיש: אין. ושלא ישתמע לשתי פנים. אין בשום פנים ואופן לעשות תהליך זה לבד וללא הדרכת מורה. בנטי- שטיפת האף היוגית(חלק ממערכת הקריות) אני נוהג עבורי ובשבילי לא להשתמש ביותר מחצי (1/2) כפית מלח וגם זאת די שטוחה. כלל הזהירות חל גם על הנטי. נ.ב. לרשותך חומר נוסף במדור מאמרים. בברכה ואהבה יוגי בר

LCA

New member
איך מקיאים אחרי התהליך הזה?

כל מורה יוגה יכול ללמד את זה? זה לא מזיק לקיבה / שיניים ההקאה?

ט ל ו ס

New member
התכוונתי ל

שלום יוגי ראשית הרבה תודה. ביצעתי כבר קלינסינג שהיה כרוך ב- שתיית 2 ליטר מי מלח וכן בחמש סדרות של אסאנות אשר עזרו למים להתפשט בקיבה. אני פשוט לא זוכרת את כולן. המורה שהיה לי לא לימד אותנו להקיא אלא המטרה היתה לנקות את הקיבה דרך הפתח התחתי- כלומר לשלשל, והדבר נעשה כדבר ראשון בבוקר, על קיבה ריקה. אני יודעת כי יש לערבב חצי כפית מלח סלעיםלכל כוס מים, רציתי רק לוודא שאכן כך הדבר וכן להיזכר בכל האסאנות הכרוכות בתהליך. תודה ושבת שלום

guymgk

New member
טלוס ויוגי בר

5-6 גרם מלח על כל ליטר מים (brimfull spoon of salt to each liter) ישנן 4 אסאנות שיש לבצע אחרי שתית כל כוס מים. לצערי אין לי איך להראות לך אותן כאן ולהתחיל לפרט זה חסר טעם. מה שכן, יוגי בר אולי יכול לעזור לנו במציאת אתר או ספר בנושא. יוגי בר, שם הקרייה שהיא מתכוונת לפי הבנתי היא: sanka praksalana.

יוגי בר

New member
ניקוי יסודי

היי גיא אכן זו הקריה שעדיף,לדעתי, להמנע ממנה (בעשייה לא נכונה היא יכולה להזיק לא פחות משהיא מועילה) וכן..... השנקה פרקשלנה זו קרייה מורכבת המחייבת ליווי והדרכה צמודים של מורה מיומן לעניין צריך לדעת בדיוק מה לאכול או ליתר דיוק מה לא לאכול לפני הביצוע ויש כמה אסנות שמלוות את התהליך של הקרייה. אוקצור: ספרים או אתרים זה לא זה. רק ליווי והדרכה צמודים של מורה מיומן שנוכח ומודע עניין כי השגחה צמודה יכולה לתקן תקלה. ושתהייה לך ולכולם שנה אחלה טובה. בברכה ואהבה יוגי בר

למעלה