קליסטה פלוקהרט - שרשור היכרות

• פותח הנושא blur2
  • פורסם בתאריך

blur2

New member
קליסטה פלוקהרט - שרשור היכרות ../images/Emo13.gif

קליסטה, ידועה בעיקר על תפקידה בקומדיה "אלי מקביל", נולדה ב-11 בנובמבר, 1964. היא נקראה על שם הסבתא רבה שלה. למדה משחק באוניברסיטת רוטג'רס בניו ג'רזי. יש לה קורות חיים מרשימים שכוללים גם תאטרון. קליסטה ידועה בשל הרזון שלה, שגרם למעריצים לחשוב שיש לה בולימיה, אבל היא טוענת שהבריאות שלה בסדר גמור. היא היתה מאורסת להריסון פורד. כיום היא מככבת בסדרה "אחים ואחיות" של ABC. תרגום מתוך: http://www.tv.com/calista-flockhart/person/1350/biography.html

blur2

New member
אז מה אתם חושבים על הדמות של קליסטה?

מאוד אהבתי את המשחק שלה בפרקים האחרונים... =)

Aviyush

New member
מתוקה אמיתית../images/Emo70.gif

אני אוהבת את המשחק שלה, היא אמינה ומשכנעת בכל תפקיד שהיא עושה בקשר לרזון, פעם היא הייתה יותר רזה אם אני לא טועה.. לא?

pilot promo

New member
דעתי על קליסטה ועל קיטי

על קליסטה אני לא ידוע כל כך הרבה- כן ראיתי אלי מקביל(לפחות את 3 העונות הראשונות)אבל חוץ מזה אני לא ממש עוקב אחרי חייה האישיים-לפי דברים ששמעתי אני יודע שדווח שהריסון פורד בגד בה אבל אף פעם לא ראיתי ראיון איתה או שמעתי אותה מדברת אבל אני כן חושב שב"אחים ואחיות" היא הוכיחה שהיא יכולה לעשות משהו אחר חוץ מקומדיות בסגנון "סקס והעיר..." וכן הצליחה לשבור את הסטיגמה הזאת של מי שרואה את קליסטה פלוקהרט בטלויזיה אומר:"הנה אלי מקביל..." הבעיה היחידה שלי איתה ב"אחים ואחיות" ואולי זה לא בהכרח איתה אלא עם היוצרים/מפיקים/כותבים של הסדרה היא ששמים את קליסטה/קיטי יותר מדי במרכז מבחינתי...כלומר הסדרה נקראת "אחים ואחיות" ולא "קיטי ווקר" למרות שאני מודה שבפרקים האחרונים העלילה קצת התמתנה(ואני כל כך מתאפק לא לדבר על ספויילרים)מבחינתה של קיטי ואפילו התחיל סוג של קו עלילה לטומי... אני חייב להדגיש שאני לא מבקר את המשחק של קליסטה שאני חושב שהוא טוב מאוד אבל אני כן חושב שצריך לשים קצת יותר דגש על דמויות אחרות בסדרה-בעיקר על טומי ועל קווין שכרגע הדמויות האלו די הולכות במקום(ושוב אני ממש מתאפק בלי ספויילרים...)... (|ספויילר|אבל אני לא בטוח שזה אם אחד כזה אם כן אז הוא מקסימום לשני פרקים הבאים...) ואני כן חושב שמזל שהפסיקו את העניין עם וורן שממש לא הגיע לשום מקום...

blur2

New member
מסכים, בעיקר לגבי לתת לקווין יותר מקום...

אבל העלילה בהחלט התמתנה מבחינת לתת מקום לשאר הדמויות.. מאמצע העונה..

למעלה