קליפורניה כמשל להרצליה

Tami me

New member
קליפורניה כמשל להרצליה

הסיפור של שוורצנגר בטח מדיר שינה מהבוסית כל הפוליטיקאים באמריקה בשוק שחקן קולנוע פופולרי מנצח פוליטיקאי משופשף המומחים אומרים שזו לא ממש הפתעה הציבור היה מאוכזב מהמושל הקיים וחיפש תקווה הוא לא שאל את עצמו אם ארנולד מבין בניהול מדינה כי מה שהיה חשוב לו זה השינוי לפני חמש שנים הציבור רצה שינוי גם לנדאו הרגיש כי הוא יושב טוב על הסוס - עד שקיבל בעיטה בתחת גם עכשיו הציבור רוצה שינוי לכן אל תתפלאו אם רשפי או אוריאלי יקחו

אוי, העובדות לא מסתדרות

לא שאני מופתע במיוחד, ממי שתומך שתומך בעבדי הקבלנים לא מצפים לדבוק באמת, אבל בכל זאת... לנדאו לא ממש התמודד לפני חמש שנים. ידע שייזרק והעיף את עצמו. מה לעשות אלה העובדות ופוף, פרח לו משל קליפורניה. יללה, ללכת ללמוד היסטוריה ולהמשיך ללקט תירוצים להפסד הקרב.

[אורן]

New member
איזו אנלוגיה מגוכחת.

אין שום קשר בין קליפורניה ובין הרצליה.

lulla b

New member
משל חביב...

רק מזל שזה רק משל וזהו... רשפי לא הכי נראה לי שתיקח... אוריאלי לך תדע...

אתה משווה את לנדאו לגרמן???????

על מה אתה מדבר בכלל?????????????????????????? כמה זמן אתה חי בעיר הזו?! חודש?! לנדאו, היה שנוא בשנה האחרונה של כהונתו, הוא היה פשוט בלתי נסבל. אנשים החלו לחשוב שהוא מנסה בכוונה להזיק לעיר הזו לפני שהוא עוזב. שכחת את הסטיקרים שהפיצו ההורים של התלמידים ללא המזגנים? בוא אני אזכיר לך "לנדאו הבייתה", "לנדאו לכנסת" ועוד כל מיני כאלה. לעומתו, יעל גרמן זוכה לאהדה עצומה בקרב הציבור. כשהיא הולכת ברחוב היא מקבלת מחמאות וחיזוקים כמו שאף פוליטיקאי לפנייה ואחרייה לא קבל ולא יקבל. רשפי נעשת ירוקה מקנאה כשהיא שומעת על זה. האנלוגיה בין גרמן ללנדאו, היא בערך כמו אנלוגיה בין ערפת לבוש... ועוד דבר, רשפי לא רלוונטית, ספרתי בפורום כבר 1000 פעם על זה שהיא מגרדת עם שפכטל את ה 4% המסכנים שלה מהרצפה. היא כבר יכולה לעשות חוג בית עם סעדיה. הם נמצאים בדיוק באותו מקום. ברצפה.

מה עושה מר לנדאו היום?

אחרי שעזב את העירייה, לאן הלך ומה עושה כיום? מה שאני יודע שהוא חי בהרצליה פיתוח, באחוזה חבל על הזמן. אגב, הוא מקבל פנסיה מהעירייה ו\או הטבות למינהן כמו ח"כים לשעבר...?

מה מעניין עכשיו לנדאו....?

מיצידי שכל היום ישוט ביאכטה שלו ויעשן סיגרים. את הנזק שלו הוא כבר עשה (עיין ערך מרינה וכו'....) עכשיו שישב בשקט ושלא יחזור. קשה לי להבין למה הוא מעסיק אותך.... ולמה מעניין אותך הבית שלו והפנסיה שלו... אבל זה כבר עניין שלך.

למעלה