"קליפורניה" (עם דייויד דוכובני) בערוץ MGM!

1Shir

New member
"קליפורניה" (עם דייויד דוכובני) בערוץ MGM!

מחר ב-22:00 בלילה. לא יודעת אם יש את הערוץ רק בדיגיטלי, אבל לפני שבועיים התקינו לי (בעל כורחי) הוט דיגיטלי, אז... לא ממש מעניין אותי
בכל אופן, השמועה אומרת שזה סרט טוב ומעולם לא צפיתי בו, אז זאת ההזדמנות שלי! לא הצלחתי לברר האם יש שידורים חוזרים נוספים פרט למועד הנקוב, אם מישהו מצליח לברר אשמח אם תשתפו
תהנו! רשמים בהמשך... ולא לתת לי ספוילרים על הסרט עד מחר בבקשה!

שו? איזה מספר ערוץ זה?

את האמת יש מצב שיש לי את הסרט בוידיאו איפשהו. אני אהבתי אותו, ראיתי אותו כמה וכמה פעמים אי שם בשנות התשעים. דווקא יהיה מסקרן לראות אותו שוב במבט יותר מפוכח.

aerynsun

New member
דוקובני משחק שם כל כך רע

עד הרס הסרט ממש. ראיתי את הסרט ממש מזמן. כל עיני לברד פיט...גם יפה וגם שחקן למופת
*עינת לא תתפסי אותי
*

1Shir

New member
ברור שכן. אני גרה אצל אמא להזכירך. ../images/Emo13.gif

הוט הכריחו את אמא שלי ואמא שלי הכריחה אותי. ברור שתמיד יש עוד אופציות - אפשר להתנתק מהוט - אבל לא הגענו עד לשם באף אחד מהשלבים. בסך הכל עכשיו כבר התרגלתי, וכפי שאת רואה אני מנצלת את הדיגיטלי על הצד הטוב :)

Gilliana

New member
לא מבינה את הקטע של להכריח

א. הוט לא מכריחים אנשים לקחת ממירים דיגיטליים - עם כל החסרונות שלהם (ויש להם הרבה), זה עדיין לא אחד מהם. ב. אם אני זוכרת נכון, יש לך טלויזיה בחדר - אז מה אכפת לאמא מה את רואה בה ואיך?

1Shir

New member
את די טועה.

הוט נותנים ממיר דיגיטלי + 3 חבילות במחיר הרבה יותר זול יחסית לממיר אנלוגי. כדי לממש את העסקה, הם מחייבים להחליף את כל הממירים בבית. זה עונה לך על ב', מה אכפת לאמא שלי מה אני רואה. הוט פשוט עושים הכל כדי שאנשים יהיו בדיגיטלי ולא באנלוגי. רק בגלל השיטות האגרסיביות שלהם, לא רציתי להחליף. אבל בדיעבד אין לי בעיה עם זה ואפילו יש לי יותר מה לראות. ביום הראשון הממיר נראה לי גדול ומעצבן אבל השלמתי איתו, למרות האיטיות היחסית שלו.

Gilliana

New member
אה-הא, את זה לא ידעתי!

כלומר, מצד אחד את משלמת אותו מחיר לחבילה דיגיטלית אבל בתכל'ס מכיוון שצריך להחליף את כל הממירים בבית, עפ"י הדרישות שלהם, אז את משלמת מן הסתם עבור כל ממיר הוסף 15 שקלים לחודש - מה הרווחת מזה (בכסף) - כלום, את רק משלמת יותר, אבל כמובן במסווה. יודעת משהו? זה עונה להגדרה של קונספירציה.

Gilliana

New member
כי זה המחיר...

... שהם גובים כל חודש עבור כל ממיר דיגיטלי שנמצא בבית.

למעלה