קליפות מסוכרות-שאלה

למוניה

New member
קליפות מסוכרות-שאלה

התחלתי להכין לפי המתכון של הרב רונן. עכשיו הקליפות מתבשלות להן בסירופ. לאחר 3 שעות צריך להוציא ולהעביר לנייר סופג ואז לצפות בסוכר... אז בגלל שמעולם לא ראיתי קליפות מסוכרות, לא טעמתי ואין לי מושג מה התוצאה הסופית אני רוצה להיות בטוחה שאני מכינה בסדר. להעביר לנייר סופג, הכוונה לייבש ממש? ואז לערבב עם סוכר רגיל ולשים בכלי אטום. כמה סוכר ביחס לקליפות? הסוכר צריך רק לצפות את הקליפות או שהן אמורות ממש להיות בתוכו? אולי השאלות נראות לכם קצת קוקו, אבל כאמור ....אין לי שמץ... תודה למוניה
 

למוניה

New member
ועוד שאלה, האם אפשר להשתמש בסירופ

שבו בושלו הקליפות למשהו אחר, או שהפעם ממש הגזמתי?
תודה
 

לוPה

New member
אני משתמשת לרוטבי סלט וגם לעוגות

שוקולד ואפשר להוסיף לזה שמנת מתוקה
וזה אחלה רוטב לקינוחים ואפשר גם להכין מזה גלידת תפוזים
או סורבה... תשתעשעי עם זה יש אין סוף אפשרויות גם על בטטות אפויות... זה מה שאני זוכרת עכשיו בהצלחה
 

למוניה

New member
תודה, ואולי תוכלי לעזור לי גם

על המשך אופן ההכנה של הקליפות....(שאלתי הראשונה) מלא תודה
 

לוPה

New member
ממש לא יודעת מה הכוונה

אבל בכל מקרה אני לא מצפה אותם בסוכר פחות טעים כך לטעמי ואני מאמינה שיגיע האדם עם התשובה המוסמכת
 
למעלה