קליפות מסוכרות-שאלה
התחלתי להכין לפי המתכון של הרב רונן. עכשיו הקליפות מתבשלות להן בסירופ. לאחר 3 שעות צריך להוציא ולהעביר לנייר סופג ואז לצפות בסוכר... אז בגלל שמעולם לא ראיתי קליפות מסוכרות, לא טעמתי ואין לי מושג מה התוצאה הסופית אני רוצה להיות בטוחה שאני מכינה בסדר. להעביר לנייר סופג, הכוונה לייבש ממש? ואז לערבב עם סוכר רגיל ולשים בכלי אטום. כמה סוכר ביחס לקליפות? הסוכר צריך רק לצפות את הקליפות או שהן אמורות ממש להיות בתוכו? אולי השאלות נראות לכם קצת קוקו, אבל כאמור ....אין לי שמץ... תודה למוניה
התחלתי להכין לפי המתכון של הרב רונן. עכשיו הקליפות מתבשלות להן בסירופ. לאחר 3 שעות צריך להוציא ולהעביר לנייר סופג ואז לצפות בסוכר... אז בגלל שמעולם לא ראיתי קליפות מסוכרות, לא טעמתי ואין לי מושג מה התוצאה הסופית אני רוצה להיות בטוחה שאני מכינה בסדר. להעביר לנייר סופג, הכוונה לייבש ממש? ואז לערבב עם סוכר רגיל ולשים בכלי אטום. כמה סוכר ביחס לקליפות? הסוכר צריך רק לצפות את הקליפות או שהן אמורות ממש להיות בתוכו? אולי השאלות נראות לכם קצת קוקו, אבל כאמור ....אין לי שמץ... תודה למוניה