קליפים..ג´ניפר וניק..

מישהי

New member
קליפים..ג´ניפר וניק..

ראיתם את הקליפים..? (טוב לי תמיד לוקח שנה לראות אותם..) הקליפ של ג´ניפר בסדר בהתחלה ..אבל אחרי זה מה זה אמור להיות? (יופי אז היא מורידה את הבגדים..כל הכבוד לה..) . ו..ניק קרטר..(גם ראיתי , רק היום..) איך הוא נראה....הוא השמין , לא? והוא נראה מזה מוזר..(דרך אגב השיר יפה..ו..מה הבקסטריז בוייז התפרקו?) רגע..ומה עם אן סינק? גם הם (ג´סטין מ-זה מתלהב בקליפ החדש שלו..אבל על זה כבר דיברנו..). וטוני ברקסטון (כן..רק היום ראיתי את הקליפ שלה "why u looking at me?" אם זה השם שלו בכלל..?) ,למרות ששמעתי את השיר איזה אלף פעם ברדיו (ואני חייבת להגיד שזה שיר מ-זה מעצבןןןןן!). והקליפ שלה..? לא כל כך יפה, זה קליפ מפגר (והיא גם לא נראת שם משהו ..התספורת הזאת א-י-כ-ס-ה-!). ו..זהו גמרתי עם הקליפים...

WickeDevil

New member
מתוקה את מבולבלת ../images/Emo60.gif

why you lookin at me זה של וויטני יוסטון בכלל וקוראים לו Whacthalookinat

Mandyִ

New member
ג´ניפר וניק הם

שני האנשים האהובים עלי מכל הMTV הזה! כאילו...תסתכלו בחתימה חבר´ה ו-לא! הבקסטריט לא התפרקו! הם יעבדו על דיסק חדש שאולי יהיה האחרון שלהם אבל כרגע הם סתם בפסק זמן

Gio inc

New member
הם שני האנשים הכי קופים שם.

לאף אחד מהם אין כשון מוזיקלי בשיט. האנשים האלה בחיים לא כתבו שיר... כל מה שיש להם זה תחת, ולשניה יש גם ציצי.

הקליפ של Jlo...

הוא עירבובביה של כל מיני צילומים (אמיתיים) מהחיים (האמיתיים) של גניפר ובעלה. Don´t be fooled by the rocks that I got I´m still, I´m still Jenny from the block Used to have a little, now I have a lot No matter where I go I know where I came from

WickeDevil

New member
ג´סטין יודע לשיר???? ../images/Emo60.gif

ניק שר יפה לג´סטין יש קול של כבשה.... וחוצמזה ששיר הבכורה של ניק הרבה יותר יפה משל ג´סטין

tchch

New member
ניק לא יודע לשיר?!?!?!?!?

חחחחחחח הצחקת אותי...עלק ניק לא יודע לשיק חחחחחחחחחחח די קורע... ומה עם ג´סטין?מה הוא חושב שהוא מייקל ג´קסון?!?!?!למה מה קרה? מי מת? מייקל עדיין לא מת...והוא חושב שהוא יחליף אותו...מסכן...

RIP CURL1

New member
אם מדברים על ניק,הדיסק שלו במכירות

כישלון,בפעם ה-1 שנכנס היה מקום 17 שבוע שני 67 שבוע שלישי 92 וג´סטין שבוע 1 מקום 2 שבוע 2 מקום 4

כמה תשובות

לפי דעתי ג´סטין הרבה יותר כישרוני מניק, כי ביננו בריאן הוא הקול של הלהקה, פשוט כולם מתלהבים מניק (אפשר להגיד את זה גם על אן סינק בקשר לג´יי סי וג´סטין) ג´סטין מכר 600,000 עותקים ביום, ואני לא מבינה מה הקטע להשוות את ג´סטין למייקל ג´קסון. ג´סטין אמר בעצמו שמייקל ג´קסון היה השפע גדולה עליו, ואני בטוחה שאם נגיד תהפבכי להיות זמרת יכולו לשמוע דימיון בינך לבין בקסטירט בויז (במחשבה שגדלת עליהם) חוץ מזה, ג´סטין רק לקח את זה בתור מחמאה, אחר הכל תחשבו איך ההרגשה שמשווים אותך לזמר הכי גדול בעולם הפופ. ולא התכוונתי לפגוע באף אחד, פשוט אני חושבת שלג´סטין יש יותר כישרון מלניק ואולי הקליפ שלו קצת "מתלהב" אבל כל הקטע זה המוסיקה ומה רע בכבשים? זאת חיה מאוד חמודה!

WickeDevil

New member
אני לא סובל את ג´סטין... ../images/Emo60.gif

נכון שבריאן הוא הקול בלהקה (למרות שלהאווי יש קול מדהים) אבל אני מעדיף את ניק על פני ג´סטין

WickeDevil

New member
חמודה.... תקראי שוב ../images/Emo60.gif

את ההודעה שלי או שפשוט יש לך בעיות בהבנת הנקרא

RkTheS8aterGrL

New member
צצצ

ניק דווקא לא שהמין... הוא הרזה.. כנראה שאת לא ממש יודעת מה קורה איתו. אבל מה אני אגיד לך הוא איש שמנמן דוקא הוא הרזה! אבל הוא חמוד! ראיתי את הקליפהחדש לו do i have to cry for you what a wonderfull song!!!!! eeeeee:) וג´סטין חמדו! והוא רוקד מדהים! אולי כן יייקל ג´קסון הבא? אבל בגירסה הכוסונית! :)

למעלה