קליפים וקטעי הופעות

עפטוב

New member
קליפים וקטעי הופעות

בנות ב you tube יש ממש את כל ההופעות אמנם זה באיכות מחורבנת וכו' אבל ראיתי את clap your hands אחרי בערך 16 שנים שלא ראיתי את זה!!!! אחחח זה קטע ענק!

וואו המון דברים מחכים לנו!!

אני מאוד מקווה שרובי יצטרף להמון הופעות כך שיהיה סיכוי לכולם לראות אותו! וחוץ מזה כמו שקיווינו כנראה כן יהיה סיבוב אירופאי?!
מה הסיכויים שהם יגיעו גם אלינו..
אני מקווה שזה נכון כך לפחות תיהיה הזדמנות לכל הבנות שלא יצליחו להגיע לסיבוב האנגלי!

LostDecade

New member
אין מצב.

למרות שמסקרן מאוד יהיה לשמוע את האלבום החדש שלהם. לדעתי - מוסיקלית, גארי לא יצליח לדגדג את חוסר הגבולות של רובי(כלומר, לא יהיו שירי סקא, רגאיי וכאלה. יהיה מאוד סטנדרטי. גארי ידבק לנוסחת ההצלחה הצפויה. בלדות וכאלה). העניין המעניין - עכשו, כשכולם חוזרים להיות חברים טובים, אמממ ממה שאני יודע רק גארי הוא המוסיקלי שם, ולכן - האם מארק, ג'יסון, והווארד, "יהרסו" לו ולהם את ההצלחה הצפויה המשותפת, רק בגלל חוסר נסיון ועמידה על עקרונות? מסקרן מאוד

לא הייתי אומרת שהם יהרסו לו,

במיוחד לא מארק שכבר יש לו 3 אלבומי סולו שלדעתי ממש מעולים, אם כבר ארבעת הבנים רק יתרמו ויהיה מאוד מעניין לשמוע את האלבום כשכולם תורמים מעצמם.

אני דווקא מחכה לשמוע את מארק

באלבום החדש , אני ממש אוהבת את הכיוון של המוזיקה שלו . אני פשוט מאוהבת באלבום השני שלו

גם לדעתי לא...

כשהיינו בהופעה של מארק דיברנו איתו די הרבה על ישראל ועל זה שאם נפרסם את העובדה שהוא בא להופעה כמו שצריך, יגיעו מלא בנות מימיי TT. וגם דיברנו די הרבה עם SJ (מנהלת האתר הרשמי שלו, וגם חברה טובה שלו), ועם האחראי לכל היחצנות וסיבובי ההופעות, והם אמרו שאם נתארגן כמו שצריך הם יביאו אותו.. צריך אולי לתת להם תזכורת, אולי אז מארק ייזכר בשיחה שלנו ובעובדה שנשארו לו ול-TT מעריצות בארץ.. מה אתם חושבים?

בוודאי שתמיד שווה!!../images/Emo8.gif

ואני מוכנה להירתם למשימה אבל אני אזדקק לעזרת כלום!

אני חושבת ששווה לנסות

אני חושבת ששוה לנסות לתת להם תזכורת.. לדעתי אם הוא יבוא לארץ,יהיה לו ביקוש רב

למעלה