קליפים מוזריםXD;

קליפים מוזריםXD;

שמתי לב שיש די הרבה זמרים יפנים שיש להם לפחות שיר אחד שהקליפ שלו די מוזר, לא רגיל או פשוט לא ממש הגיוני.. אז אם מצאתם (ביוטוב) קליפים כאלו תשלחו אותם לפהD: דרך אגב-אם מישהו שם קליפ שנראה לו מוזר, זה לא אומר שהמישהו הזה לא אוהב את השיר.^^

אז אני אתחיל~

Minimoni-Ai~n Dance no uta http://youtube.com/watch?v=X0ArxNOBzOQ נמ..נראה לי שלא כל כך קשה להבין מה מוזר פהXD טובנו, אלו מינימוני וכמעט כל קליפ שלהן מוזר. אבל השירים חמודיםD: -4 בנות ששרות, אומרות 1000 פעם "א~ין" ועושות תנועות מוזרות עם הידים ואיש אחד עם פנים צבועות ללבן ששר ורוקד איתן זה די מוזר, לא?O:

מ א י י ק

New member
רוצים קליפ מוזר?!../images/Emo121.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

קבלו
http://www.youtube.com/watch?v=UCbpFgUumeY הוא מוזר בטירוף

Nurmidor

New member
לא מוזר, אבל גותי מורבידי משהו

בדיוק מה שהיית מצפה מלהקה שקוראת לעצמה The Candy Spooky Theater P= [אני לא רומזת שזה רע!!!!11 >>]

sonaku

New member
פפפטט הקליפ של TCST ממש לא מוזר

לעומת הקליפ של אוטדה שהיא שוטפת כלים XDDDDDDD עכשו,לעשות כלים בזמן שמצלמים אותך לקליפ,זה! זה מוזר!!! XDDD

alice123

New member
אווו איזה חמוד הקליפ עם הדובי 3:

וזו לא בעיה למצוא קליפים מוזרים~ יש דיי הרבה (אלה יפנים בכל זאת)..אבל אני לא זוכרת כרגע משהו ספציפי ^^

sonaku

New member
חח כמובן ^^

יפנים '-';;;;;;;; שניה יש לי עוד כמה~~ תודו שרוב הקליפים של Psycho Le Cemu מפחידים אתכם! זו לא רק אני XDDDD

sonaku

New member
סלח לי מאוד חבובצ'יק~ XD

הם לא מפחידים באופן מפחיד..יענו הם משעשעים D:

OMG

שלחתי לחברה שלי את השיר הזה במסנג'ר, תראו מה היא אמרה *NoGa~SaN* אומר/ת: לשטוף כלים זה כיף~ http://www.youtube.com/watch?v=PeohVIO-N7k Wumpa\Shi-chan אומר/ת: נימ עודמעט~ 'ני חוקרת אתר שילך ם: Wumpa\Shi-chan אומר/ת: אוטאדה?OO: *NoGa~SaN* אומר/ת: כןXD Wumpa\Shi-chan אומר/ת: יאיD: Wumpa\Shi-chan אומר/ת: אוטאדה-הכבר-בלי-קול-מטריד *NoGa~SaN* אומר/ת: כבר בלי קול מטריד?הא? *NoGa~SaN* אומר/ת: XD Wumpa\Shi-chan אומר/ת: אמרת שיש לה בקול משו מטריד O: *NoGa~SaN* אומר/ת: אני?O: את השיר הזה אני אוהבת..פעם ראשונה ששמעתי אותו בתחילת השיר חשבתי שהוא יפה ואז התחיל להמעס עלייXP אבל עכשיו הוא יפהXD

nadav1232

New member
כן, הקליפ הזה של אוטאדה XDD

חשבתי שהיא לפחות תעשה עוד משהו חוץ מלשטוף כלים 0.0 XD

sonaku

New member
חח כן גם אני חשבתי ככה בפעם הראשונה

שראיתי את זה XDDD ולכן ראיתי עד הסוף..חשבתי בסוף אולי יהיה משהו מעניין O___ס NOT~ ._. איזה קליפ מאכזב...^^;

nadav1232

New member
כן, שגם אני ראיתי אותו בפעם הראשונה

חשבתי שגם יהיה משהו מעניין XD כן, הוא די מאכזב אבל השיר מאוד יפה

Esmena

New member
לא מעניין,אבל חמוד.

האמת,הרעיון נשמע לי גנוב לחלוטין מVenus as a boy של ביורק מ93', שבו היא מכינה חביתה,אבל מה לעשות שם הרמת בימוי/צילום גבוהה בהרבה(והמטבח של ביורק יותר מעניין :p). או שפה היעני -ריאליזם היה הכוונה,סביר להניח,'לוידעת. אבל זה ניראה כמו משהו שצולם בוידאו ביתי.

sonaku

New member
כל הקליפים של Psycho le Cemu XD

אבל זו המטרה שלהם תכלס..כל הקטע שהם יענו חיים באנימה ^^ אבל...כשחושבים על זה... הם מטרידים '-'; אבל הכי זה איה XDDD גאד..^^; הקליפ הראשון שראיתי שלהם היה..ממ נדמה לי Psycho le Cemu - Love is Dead וגאד כמה שבכיתי מרוב צחוק XD

למעלה