קליפים מטורפים

MARMELAD

New member
השאלה היא מה זה מטורף לדעתך

בעיניי למשל מטורף זה בריטני ספירס בשמלה אדומה ורדרדה כמו הקליפ האחרון שלה. שינוי תדמיתי מוחלט. סיכויים גדולים שהמראה הזה יתקבל בזלזול מצד הקהל שלה - וכנראה בגלל זה ברוב הקליפ היא לובשת את המדים שלה - חולצה ומכנסיים צמודים, ורק לקראת הסוף היא משנה תדמית. אם תשאלו אותי, לא יזיק לה בכלל לשנות קצת את המראה, ולשדרג את עצמה. אבל אם הכוונה לקליפים מטורפים "אולד פאשן".. אז אחד לדוגמא הוא Smack של הפרודיג´י, שמעביר בחילה וסחרחורת לאורך כל הקליפ.

**Blue-Lagoon**

New member
בריטני ספירס בשמלה המזוויעה הזאת

זה מטורף בשבילך? זה לא בדיוק שינוי תדמית לפחות שתלבש משהו יפה אני בכלל בעד שהיא תלבש משהו ראית את הקליפ החדש שלה של NOT A GIRL NOT YET A WOMAN או איך שלא יקראו לו? חלאס נמאס שהיא כל הזמן לובשת את אותם בגדים מן חולצה\חזיה שכזו והמכנסיים הנמוכים מוות אוקיי אז יש לה בטן יפה, אבל חלאס תחליפי קצת בגדים! אז באמת שתשנה קצת את המראה... עכשיו כדי שזה לא יהיה שירשור על בריטני קליפים מטורפים? אממ אני לא נזכרת בשום קליפ מטורף שאני מכירה, אבל אני בטוחה שאם תראה שעה MTV2 יהיה שם איזה קליפ תמוה כזה.. כל הלהקות פאנק\רוק האלה עושות קליפים מוזרים לפעמים

okok4

New member
מהזמן האחרון: הקליפ של ביורק

זה שהיא עירומה בו ומלא בפירסינגים (את הגירסה הלא מצונזרת משרדים רק אחרי חצות, הרי נפשנו הרגישה עלולה להיפגע...).

Tom2002

New member
בקשר לשמלה הזאת של בריטני...

מה קשור שינוי תדמית????? - היא פשוט לבשה את הבגד הזה כי היא רוצה!! אותם בגדים??? - בריטני תמיד לבושה יפה - תראו את כריסטינה אגורילה!! זוועה!!! השמלה באוברפרוטקטד - באמריקה השמלות האלה נחשבות יפות ומכובדות ולא יודע מה!! * מה זה הקטע הזה של " חתולה חולת נפש"? - רואים שאת מסכנה!

Tom2002

New member
בריטני ספירס- האישה הכי סקסית בעולם

לא שזה לא היה ברור, פשוט עכשיו זה רשמי. מגזין גברים נחשב באמריקה קבע את זה!! במקום השני נמצאת ג´ניפר לופז (גם זה היה ברור..!) וקיילי לא הייתה בעשרת הראשונות!! קיילי אמנם זכתה בדבר קטן שזה גם האישה הכי סקסית אבל זה הרבה יותר רשמי וגדול!

למעלה