קליפים של גלי

שלמונזה

New member
קליפים של גלי ../images/Emo168.gif

איזה קליפים של גלי אתם מכירים? איזה קליפ אתם הכי אוהבים? ומה השיר שהייתם רוצים שיהיה לו קליפ אבל אין לו... יאללה לענות! והתשובות שלי: קליפים של גלי שאני מכירה: מה שאת אוהבת, השיר שיביא לך אהבה, שמש אדומה, ועוד כמה ישנים שכרגע לא עולים לי לראש הקליפ שאני הכי אוהבת: השיר שיביא לך אהבה השיר שהייתי רוצה שיהיה לו קליפ אב אין לו: מקווה שאני לא טועה ויש לי קליפ (או אולי מקווה שאני כן טועה?): סוף העומה

R o b b i e D

New member
לסוף העונה יש קליפ שלמונזה

נדמה לי שאפילו הזכרנו אותו בפגישה. קליפ משנת 1986 במסגרת התכנית להיט בראש. קליפ שהיא נראית מדהימה עם מעיל פרווה יפהפה. אני מכיר עוד המון קליפים שלה . דווקא אני אוהב הכי הרבה את הקליפ של "מה שאת אוהבת" הייתי רוצה קליפ לשירים רבים ובמיוחד לשיר חבק אותי לאט. אפשר לעשות לו קליפ רומנטי לאללה.

שלמונזה

New member
נו ידעתי שאני בטח טועה ../images/Emo168.gif

אז למרות הכל לא ראיתי את הקליפ, לא זוכרת שראיתי אותו... אז אני משנה את התשובה ל"זה רק אתה" אחד השירים האהובים עלי מ"חבק אותי לאט"

R o b b i e D

New member
נכון פספוס שלא עשו לזה קליפ

ואמרתי את זה לאסף המנהל האישי. זה דפאק ביחסי ציבור בגלל צמצומי כספים וחבל כי זה יצר מצב שבעצם מהאלבום האחרון רק שיר אחד נהפך ללהיט. אני גם הייתי מוציא את "שיר געגועים" לרדיו ממזמן. פספוס היסטרי.

עדי 345

New member
קליפ נוסף

שיצא לי לראות רק פעם אחת בערוץ 24: "אחריה" מתוך "סימנים". אני מאוד אוהב את השיר הזה, שקט ומדהים, לחן של גלי!! אח"כ הייתי מוכן עם האצבע על השלט כמעט חודשיים (התייבשה לי האצבע) כדי להקליט, אבל עד היום לא זכיתי לראות אותו שוב...לצערי

Golden apple

New member
../images/Emo73.gif למקיץ יש../images/Emo35.gif

דרך ארוכה,ולנטינו ועוד יום יש להם קליפים

עדי 345

New member
אין לשירים אלו קליפ

"מקיץ" - יש הקלטה מתכנית טלויזיה של הערוץ הראשון, שנת 88 בהנחיית גבי גזית (כשהדמעה זלגה לגלי...). יש גם הופעות של גלי בטלוויזיה עם השיר הזה. "ולנטינו" - לדעתי גם מתכניות טלויזיה שונות שהיא שרה את השיר לדוגמה: ב"כוכב נולד" היא התארחה שם בעונה הקודמת. וכמובן, הביצוע המקורי מפסטיבל הזמר (קדם ארוויזיון) של שנת 1978.... ויש גם הופעות של גלי בטלוויזיה עם השיר הזה. "עוד יום" - לא זכורה לי איזושהיא תכנית טלוויזיה ובטח לא קליפ. "דרך ארוכה" - חבל שלא עשו קליפ על רקע הסרט "דיזנגוף 99", משום שהשיר לקוח משם. יש גם הופעות של גלי בטלוויזיה עם השיר הזה. אני מסכים שהגיע הזמן לקליפים חדשים, אבל נראה לי חשוב יותר שיעשו קליפים לשירים החדשים. מתוך "חבק אותי לאט" עשו קליפ מוצלח מאוד!! אבל רק ל"מה שאת אוהבת". לקראת האלבום הבא חייבים לקחת את זה בחשבון ולעשות יותר!!!

hilali1

New member
אני הכי אוהבת

את הקליפ של מה שאת אוהבת. יפהפה. בכלל השיר הזה ברגעים מסוים, בסיטואציות מסוימות, בימים מסומים מרגש אותי עד דמעות!!

למעלה