קליפים של רדיוהד

K i R i

New member
קליפים של רדיוהד

מצאתי אתר מאוד יעיל ושימושי. בעקרון אני חושבת שהוא נועד כדי שאנשים יעלו לשמה קאברים לשירים וסתם ריקודים וגרסאות אישיות לשירים ולהקות אבל יש שם גם דברים מקוריים. אז תחת החיפוש radiohead יש שמה את כל הקליפים שלהם וכל מיני הקלטות מהופעות ודברים שאף פעם לא ראיתי. בנוסף יש אנשים שמנסים לעשות קאברים לשירים שלהם וכאלה.. אגב, יש סרטון פשוט קורעעע של הספייס גירלז אני מצרפת קישורים! תהנו!

DOCTOR ROBERT

New member
קליפים נהדרים. תודה רבה!

זה גם מכין אותי לאלבומים אחרים של רדיוהד חוץ מדה בנדז ואוקיי קומפיוטר, שני האלבומים היחידים שיש לי. אהבתי את הקליפ ל-Just בגלל כל התעלומה של- "מה לעזאזל הוא אומר שם?"

aviGODFATHER

New member
סתם תהייה...

הניק שלך קשור לשם הרופא שלכאורה לא הצליח להציל את חייו של פול מקרטני
(--) או שאני סתם בן אדם מוזר

DOCTOR ROBERT

New member
השם קשור לביטלס ופול מקרטני:

דוקטור רוברט הינו שם של שיר של ארבעת המופלאים, מאלבום המופת הפסכדלי שלהם, Revolver. כאשר נרשמתי לתפוז, הייתי מעריץ ביטלס מושבע, וחיפשתי שם של שיר שיכול להיות גם כינוי. ודרך אגב- התיאורייה על מותו של פול הינה טמטום מוחי מוחלט, שנובע מרצון להתפרסם, הסבראה שלי היא שאיזה בנאדם התחיל התיאוריה הזו, והיבטלס התחילו לשתף פעולה ולהחביא "כאילו רמזים", למרות שפול חי חי וקיים.

aviGODFATHER

New member
גם אני לא מאמין בתאוריה הזאת...

אף אחד לא שיכפל את קורט קוביין או את אלביס, למה פול כ"כ שונה? הזכרתי את התאוריה הזאת רק בגלל שאני מכיר את השם ד"ר רוברט משם ואין לי מושג מאיזה שיר זה בא כי אני לא מכיר שירים של הביטלס (למעט A Day In The Life המדהים ועוד כמה).

DOCTOR ROBERT

New member
אז כדאי לך להתחיל להכיר את הביטלס!

אני ממליץ להתחיל עם אחד משני האלבומים הבאים, שהם בעיני שיא היצירה של הביטלס- Revolver או Abbey Road. אם התקופה המוקדמת קורצת לך יותר, כדאי להתחיל מ-A Hard Day's Night.(אני יודע שאני מתחיל לחפור, אבל אני ממשיך) אם שמעת את Revolver או Abbey Road ואהבת אותם, תקנה את האלבום הלבן- עטיפה פשוטה ולבנה עם הכיתוב The BEATLES. אם ניסית את הארד דייז נייט ואהבת, תנסה את Help. מצטער שחפרתי, אבל זה היה מתבקש... סורי....)

aviGODFATHER

New member
את הביטלס אני אכיר בהזדמנות...

אני קודם רוצה לסיים להכיר את רדיוהד (כי כרגע אני מכיר רק את The Bends ו-Ok Computer), וגם את דפש מוד...

אין אפשרות להוריד את הקליפים? ../images/Emo4.gif

או שיש אחת, ולא מצאתי אותה ? |ילדמפגר| . בכל מקרה, אתר נהדר. תודה !

vegetable man

New member
אני חושב שזה מדהים

אפילו לא יצא לי לראות את הקליפים שאני לא מכיר. לא ידעתי שקיימים קליפים לשירים מסויימים פה. האם כל הקליפים פה רישמיים (כלומר, רדיוהד יצרו אותם? או שחלק סתם אנשים מוכשרים עשו?). תודה על הקישור

למעלה