קליפים.

שטיצה

New member
קליפים. ../images/Emo115.gif

# לאיזה שיר של שייגעצ היית הכי רוצה לראות קליפ? למה בחרת דווקא בשיר זה? # האם אתה מדמיין בצורה כלשהיא איך יראה הקליפ? במידה וכן, ספר לנו.

JALULA2

New member
אין לי אויר!

לאיזה שיר של שייגעצ היית הכי רוצה לראות קליפ?אין לי אויר למה בחרת דווקא בשיר זה? כי אני אוהבת את השיר הזה וכי זה יכול להיות מגניב # האם אתה מדמיין בצורה כלשהיא איך יראה הקליפ?כן! במידה וכן, ספר לנו.יראו כזה את הלהקה מנגנת ואז פתאום יובל נחנק וצועק שאים לו אויר וואי זה היה יכול להיות מגניב

DemonDog

New member
ואני לא רוצה לדמיין איך יראה הקליפ

אגב, עכשיו נזכרתי שלשיר הזה בעצם כבר יש קליפ...

dsol

New member
אמממ קשה....

נראה לי .... "קשה לי לחשוב" או "את יפה"

LiTtalTal

New member
ערוץ הילדים../images/Emo163.gif

# לאיזה שיר של שייגעצ היית הכי רוצה לראות קליפ? ערוץ הילדים. למה בחרת דווקא בשיר זה? כי חשבתי על שיר שיהיה לי רעיון מגניב לקליפ שלו. # האם אתה מדמיין בצורה כלשהיא איך יראה הקליפ? במידה וכן, ספר לנו. כמובן, ככה זה תמיד עם שירים שאני אוהבת. מה מדמיינת? ובכן שפה ושם מראים את הרביעייה המדהימה שלנו מבצעת את השיר (לאו דווקא בזמן הופעה או באולפן הקלטות, משו יותר מקורי) ובשוררות כמו ".. עם שדיים שקופצים.." מראים את המנחות העלובות של ערוץ הילדים.. זה יכול להיות מגניב

dsol

New member
חח יותר מגניב אם בקטע

של "עם שדיים קופצים" חראו את רוני !!! זה יהיה כזה מגניב ! אחרי שבחגיגית הביאו אותה ועכשיו שמים אותה בקליפ בקטע הזה.... ואי איזה מתאים ! היא כל כך מתאימה לשיר הזה !

DemonDog

New member
צודק, היא מתאימה בגלל

שהיא באמת מנחה באיזה ערוץ ילדים...

dsol

New member
לא ערוץ הילדים (ערוץ 6) היא מנחה ב-

ניקולודיאון שזה גם ערוץ לילדים אבל זה רק ביס

Michali17

New member
נראה לי שראיתי את הזוועה

של התוכנית שלה בערוץ 22 גם בעעע

liraz y

New member
חחחח אחי רואה את זה

"אני אוהבת בנים ולפוצץ בלונים" קוראים לתוכנית הזאת מסטיק או משו כזה

invAsion

New member
אין לי אוויר ../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif ../images/Emo103.gif

התאהבתי בו בזמן האחרון. אחד השירים של שייגעצ שקל לי להתחבר אליו.

Maytallll

New member
שאלה...

מאיפה אני יכולה להוריד את הקליפים של שייגעצ? בקאזה זה לא מוצא...!! ואם יש למישו אז שישלח לי בבקשה לאי מייל: [email protected]

פרקשון

New member
שחק את המשחק!

עד עכשיו משהו כמו 5 קליפים יובל שר שירים טובים שכחו את אחד הבאמת טובים של היותר מוכשר בלהקה שיקו! ואימרו אמן

למעלה