קליפים...

eranmc

New member
קליפים...

מה לדעתכם 1*הקליפ/ים הכי יפה: 2*הקליפ/ים הכי מעניין: 3*הקליפ/ים הכי סקסי: 4*הקליפ/ים הכי דוחה: 5*הקליפ/ים הכי משעמם: 6*הקליפ/ים הכי עצוב: 7*הקליפ/ים הכי מצחיקים: הנה שלי: 1. מייקל ג´קסון וג´נט ג´קסון SCREAM. רד הוט צ´ילי פפרס CALIFORNICATION. 2. רד הוט צ´ילי קליפונקאשין. 3. מראיה קארי BREAKDOWN ו THE ROOF. 4. סלין דיון וברברה סטסינד TELL HIM 5. בריטני ספירס I´m a slave 6. מראיה קארי BUTTERFLY 7. מראיה קארי HONEY & HEARTBREAKER.

n o a m 18

New member
אוי ואבוי

מאריה משתלטת על הפורום או מה? הממ. להלן שלי: הקליפ הכי יפה- bjork- pagen poetry הכי מעניין- ben folds five- the army הכי סקסי- בשביל הצד הסטרייטי שלי, נלך על בחורה :). והפעם דוקא על ההרואין שיק אצל פיונה אפל- criminal. לא הטעם שלי בד"כ, אבל בא לי על הקליפ הזה עכשיו הכי דוחה- nine inch nails- into the void. מזוויע הכי משעמם- מייקל ג´קסון עם you rock my world. ארוך כמו החיים שלי, בריבוע הכי עצוב- מאריה קארי- "הרטברייקר". הזכרתם לי כמה פאתטי ומצחיק לכאורה הקליפ הזה. בלעכס הכי מצחיק- קריס רוק- there´s no sex in the champgane room (פארודיה על באז לרמן), או אולי sporty theivz- no pigeons (פארודיה על no scrubs) אני

למעלה