קליפים

Rinor

New member
קליפים

יצא לי להוריד את הקליפ Welcome To The Machine בהחלט מצמרר, מישהו יודע אילו קליפים נוספים מעולים יצאו לפינק פלויד? לא מהשירים של "החומה" תודה אהבה ואור זילברמן ניר...

One Echoe

New member
אם למישהו יש קישורים

לקליפים של הפלויד שישים, תודה

holo

New member
אני לא מאמין!

חבר שלי התחיל לשמוע פינק פלויד אחרי שהוא אמר לי כל הזמן שהם סתם להקה וסתם אמר שהם לא שווים.. ועכשיו מה? עכשיו הוא נהיה מכור אליהם! זה הישג גדול מצידי רק חבל שהוא שומע רק את השירים של תקופת דארק סייד ואח"כ..

THINKING PLAGUE

New member
תאמין, תאמין.

אני לא יודע מה רקע ההאזנה של חברך. תמיד זה כך, מתחילים מהקליטים ביותר. כמו the wall, נגיד. אל תנסה להכניס לו בכח עכשיו, מפני שזה יכול לעוות בהמשך. (וכן, זה חשוב)

holo

New member
הוא נדבק בהתחלה לשיר

comfortably numb ואז לעוד כמה שירים הוא התחיל לשמוע את ההופעה של פולס והוא מתלהב מכל האפקטים..

Hull

New member
אני דווקא התאכזבתי

סתם איזה סרט אנימציה לא מובן, שלא הצלחתי למצוא לו קשר אפילו קלוש לשיר.

Hull

New member
בלאט

בלבול קטן. התגובה צריכה להיות לדיון על הקליפ.

rainbow demon

New member
התבלבלת בקליפ ציפציף

מדברים פה על "קליפ" לWELCOME TO THE MACHINE. לי אישית יצא לראות את זה, ומדובר בסה"כ במן "מקבץ" של קטעים מסרטי אנימה. ברוב המקרים אין קשר לשירים עצמם, והם נעשים על ידי חובבים (יפנים?). אני מכיר לפחות 10 שירים שנעשו להם קליפים כאלה. אני לא אציין את הדרך למצוא אותם, מפאת הספק החוקי, אבל אציין שזו תעשיה משגשגת (ומעצבנת קמעה).

Rinor

New member
פירוש שלי לקליפ

יש שם כמובן מסרים מצמררים בקליפ הראש של האדם שנערף, שאני רואה את זה כמכונה שמחליפה את מקומו של האדם... ובסוף כמובן, שכל בני האדם, אשר עשויים מהדם של כולם סוגדים למכונה. בהחלט קליפ מצמרר שאני אישית אהבתי והשיר עצמו אחד האהובים עלי של פינק פלויד. אשמח להמשך הדיון שבת שלום ויום טוב לכולכם... זילברמן ניר...

מי עשה את הקליפ הזה

יש בו קרדיטים? האם זה באמת יפני/ת עם יותר מדי זמן פנוי כפי שריינבו אמר? נדמה לי שג'ראלד סקארף עשה קליפ ל-WTTM באמצע שנות השבעים - האם זה זה? קצת פרטים.

holo

New member
טוב אני יכול להגיד לך מה יש בקליפ

ודרך אגב, הקליפ שודר בערוץ MTV2 לפי מה שאני רואה. טוב בתחילת הקליפ רואים מין ג'וק מכני, אח"כ מראים כמו עמודים..זה לא ממש מובן, רואים כמו עמוד שמדמם. רואים כמו פס ארוך שמתארך ועורף לאיש את הראש, הראש נרקב לבסוף והופף לשלד. לאחר מכן ים של דם מתחיל להציף את האדמה ומתוכו רואים את האנשים מנופפים בידים (שגם הם אדומות). הדם מתחיל לטפס וכמו להשתלט על עמוד אחד ובסוף העמוד משתחרר ממנו ועולה לשמים. טוב זהו בעיקרון.

rainbow demon

New member
אה אז זה לא הקליפ שאני ראיתי...

כשאמרת עמוד מדמם ישר נזכרתי - מדובר בקליפ שפינקפלויד השתמשו בו כרקע בהופעות כאשר ניגנו את השיר הזה. הנה קישור למספר סקרינשוטים מהקליפ עם מספר מילים: http://www.jamesalanpatterson.com/index-20.html

למעלה