קליפים

rifkin1

New member
קליפים

היי טלי! תוכלי בבקשה להעלות לנו עוד קליפים??? כמו למשל המפגש מעריצים??? תודה!!!

talytal

New member
בבקשה ../images/Emo140.gif

מפגש המעריצים בקניון בנתניה: http://video.google.com/videoplay?docid=2710674955611185913&hl=en ולגביי עוד קליפים - אין לי את כל הקטעים, ומה שיש לי אני מעלה, רק שלדעתי את כל מה שלא שודר באתר קשת כבר העליתי, או שעלה להורדה בימי הקומונה... (רק לוודא - נתתי כבר לינק להקדמה ל"נרדם על החולות" עם ג'קו ונירית, נכון?
). בכל אופן, אם יש קטע ספציפי שהתפספס אתן מוזמנות לשאול ואם יש לי אני אשמח להעלות.
בכל מקרה כשיהיה לי קצת זמן (אולי בסוף שבוע הזה) אני מתכננת לעשות שרשור קישורים מלא, עם כל הקישורים לקטעי הוידאו שהעליתי עד עכשיו, כדי שהכל יהיה מרוכז במקום אחד.

קניה 1

New member
תודה ../images/Emo140.gif איזה מאמי הוא שם ../images/Emo99.gif

רק חבל שיש שם קצת קטעים לא ברורים (בסאונד), ואני לא כ"כ מה מבינה מה הוא אומר.... בכל אופן, תודה! ודרך אגב, איזה גשם יש פה!!! היה נחמד, אבל מספיק לי! מחר אני נוסעת צפונה ולא בא לי גשם....

דורית41

New member
שיר שכתבתי בבית?..על החולות?

אני כבר לא זוכר איפה כתבתי אותו.(על "נרדם על החולות",כמובן). באמת מאמי!!!

Karina85

New member
אוף ג'קו!!!

לא יכולת ללכת לקניון לקנות איזה חולצה כשהסתובבנו שם חסרי מעש באיזה אימון ועשינו שופינג?!?! (למרות... שיצאו קניות מוצלחות חחח
)

alona37

New member
רעיון טוב!

לפתוח שרשור עם כל הקטעים.. ככה גם תכניסי את זה ל"הודעות נבחרות" , בשער של הפורום! זה יהיה אחלה , לא?

kapit5

New member
טלוש-אמרתי כבר שאני אוהבת אותך???

אם תעלי את כל קיטעי הוידאו כך שהם לא 'יעלמו' עם הזמן,תעשי אותי מאושרת.מאחר ואין לי אפשרות להוריד את הקטעים למחשב אני ממש אודה לך.

למעלה