קליפ אלטרנטיבי?

baduist

New member
קליפ אלטרנטיבי?

אם אתם הייתם מביימים את הקליפ של ז'אן קלוד, איך הוא היה נראה? אפשר לענות על השאלה גם על שירים אחרים מהאלבום (או לא מהאלבום)... בקיצור, אם היה לכם תקציב בלתי מוגבל - איך קליפ של השבט היה נראה אם הייתם מקבלים לידכם את התסריט והבימוי? אם הייתם יכולים להגיד לטונה לעשות כל מה שאתם מדמיינים...

ventura87

New member
המממ, מישהו אמר דובדבן?

בכיף אני יכול לראות את הקליפ של דובדבן רץ לי במוח במבוקשים בערוץ 24 מתוקה מטיילת בגן שעשועים עוברת ליד הצימחיה מתיישבת על נדנדה ומתחילה לשיר, עובר פריים רואים אותה ליד עץ גדול "חורטת לב על עץ הדובדבן..." בום! טונה נכנס לפריים! לבוש כולו בשחור עם בנדנה עם לוק בד בוי שכזה ומתחיל ללכת בגרוב כמו שהוא יודע ולהרצות למתוקה על שתתחיל לטפח את עצמה (LOL) ומתוקה חוזרת לשיר...מסתובבת בגן...קוטפת פרח, ותולשת בעדינות את עליי הכותרת שלו אחד אחד ונשענת על העץ מהצד השני (לא כמו בסרט הודי!) סבא ג'ון מופיע לבד בפריים ומתקדם לכיוון מתוקה לבוש כולו כמובן בלבן כדי גם להבדיל מטונה וכדי להראות שאדם הוא הבחור שהיא צריכה לבחור שהוא הבחור הטוב בלה בלה בלה ואם נמשיך לפעול במסורת שירי השבט לפתע מגיחות עשרות תיירות שזופות ערומות כביום לידתן! חלקן מרוחות ברוטב שוקולד וחלקן סתם מתקרצפות באמבטיות באמצע העיר וכולן נמרחות על טונה ומבקשות שיעשה להן ילד! או לפחות איזה סרדין! (בבקשה לא לרצוח אותי על ה3 שורות האחרונות) תגובות אנשים!

kombinaizer

New member
לאבאלה תגביר

מצלמים בניין אחד שבכל קומה גר מישהו אחר מהשבט ויש גם קומה של שכנים עצבנים כאלה בסוף הופכים את הבניין למועדון הופעות ומנגנים את הפזמון בריפיט בחדר מדרגות

TakTik

New member
משהו שרשמתי פה מזמן - לאבאל'ה תגביר

עם קצת הלוואות מכמה קליפים קלאסים מאמריקה. מעבר סצנות של כל אחד מחברי הלהקה...אני מדמיין את סבא ג'ון ניכנס למכונית באחר צהריים קייצי עם איזה בלונדינית בג'יפ על הבית הראשון, הרכב מתחיל לסוע עם הביט תוך כדי נסיעה בדיזנגוף עד עצירה בחריקה בכיכר דיזנגוף בסוף הבית...אחרי הפיזמון המצלמה חותכת לרכב שליד ,שם יושב אוז ליד אבא שלו,מבואס,מרוח על הכיסא...הבית עובר בנסיעה ברחבי ת"א עד הסיום שמגיעה הבלונדינית מהג'יפ של סבא ג'ון...בבית של גלר חותכים ל...בית של גלר...במעיין צילום הזוי חיתוך מהיר סטייל הקליפים של באסטה ריימס,ואז המצלמה עוברת לדירה של מתוקה וטונה בהתאמה בצורת "קיר חתוך" (כמו בWalk" this way" של ראן די אם סי וארוסמית...) כן,אני יודע מה אתם חושבים
ולא,אני לא לוקח תרופות
...

baduist

New member
מעולה! תביאו עוד!

אחלה דברים, אנחנו רוצים לשמוע עוד!

ShinBetTet

New member
גם לי יש כמה רעיונות ../images/Emo13.gif

סבאאאאא ג'וווווון סתם אחי, איפה נעלמת? מתגעגעים! Sketch Productions ( Previously known as Gozline Studios.. ) P.S. אתה חייב לי קלטת

Funky Giraffe

New member
אבאל'ה תגביר

להקת Fאנק ישראלית ידועה כלשהי עומדת על הבמה במודעון הופעות יחד עם השבט ופשוט מנגנת את השיר :)

Little Bit

New member
!~!

1. אני עייפה מדי בשביל לפרט. 2. אבאל'ה תגביר- חובה קליפ, סתם סתם שתדעו בלי קשר. [הרעיון יושב אצלי במוח מאז שקיבלתי את הדיסק.] 3. הבעיה של "זאן קלוד" היא לאו דווקא תקציבף אלא תסריט. הרעיון לא מתאים לשיר. 4. בקשר לטונה
טוב, הקליפ ישר יעבור לקטגורית 'מעשר בלילה בלבד'..
וזה לא פרקטי...

mdmdmd1

New member
תאמת.. דווקא אני..

כששמעתי תדיסק.. דמיינתי לעצמי לכל שיר קליפ.. זה היה מזמן.. אממ.. מה ששוה קליפ כבר אמרו.. במיוחד דובדבן.. אבל מה שלא אמרו.. נגיד גוביינא או נשאר אותו דבר.. גוביינא.. דמיינו קוביה.. שבכל צד מישהו אחר ולהקה מאחוריו.. וכל צד בקוביה זה חדר שמעוצב אחרת בהתאם למי שבו.. אבל נגיד בבית של מתוקה מראים איזה סטלן על ספה.. ומתוקה שרה לידו כזה.. ובבית השני גלר שר מול מראה כזה.. טונא נוסע באוטו.. עם אוז.. סבא ג'ון בתוך משרד בבניין גבוה נגיד עזריאלי.. ובסוף הבית שלו המצלמה יוצאת מהחלון לגג ושמה קספר.. כל אלה^^ משתלבים עם הקטעים בקוביה.. נחמד לא?..

סוף העונה..

יכול להיות להיט אדיר.. צילומים של קליפ עם כוסיות בחוף הים.. אחלה קליפ רק בשביל לצאת קדימה ולפרוץ כבר כי מגיע לכם!

למעלה