קליפ השבוע!

LadySilkworm

New member
קליפ השבוע! ../images/Emo202.gif../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif

טוב..זה בערך קאמבק לפינה שהייתה לי פה פעם מזמן.. אז כל שבוע אני אתן קישור לקליפ אחר של נייטוויש, ואתם מוזמנים לדרג אותו לפי השאלות שבהמשך. ואגב..זה לא יהיה כל יום רביעי, ימי רביעי לא ממש נוחים לי, אבל אני מתחילה מחדש את הפינה היום כי מחר אני לא אהיה וגם לא בשישי וגם לא בשבת... נמנמ. בכל מקרה..בגלל שהפינה מתחילה מהתחלה ואין לי מושג איזה קליפים שמתי אז הקליפ השבוע הוא..
Nemo
והשאלות... -איך המראה של הלהקה בקליפ? -איך התפאורה/מיקום של הקליפ? -האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? -איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? -הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? -תנו ציון לקליפ: יום נעים :)

blacknwhite

New member
טוב, בהצלחה../images/Emo9.gif

(מחדש
) -איך המראה של הלהקה בקליפ? השמלה של טאריה טיפונת מפחידה אותי משום מה
אבל יש ל*&%^& פשוט עיניים מדהימות! זה לא פייר
ותומאס
אבל זה לא קשורP: -איך התפאורה/מיקום של הקליפ? השלג מתאים בול. -האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? אממ... הבחורה שהיא כאילו "נימו" (למיטב הבנתי) מתאימה יופי, כי... ככה
כי זה פשוט משתלב טוב כזה. הקטע שהיא בורחת מעצמה פחות או יותר -איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? ראה תשובה למעלה^ וחוצמזה, אהבתי את הצלבים באמצע (כולל האחד שנוצר "במקרה" מהצל שלה). אבל העין-גולגולת היתה טיפה מוגזמת... נעשה קצת קשה להבין מה הקטע. כאילו, היא נגאלת בסוף או משהו? או מתה? או שניהם? כנראה שניהם, האמת
-הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? לא, זה בסדר
-תנו ציון לקליפ: 7?

emo my name forevermore

-איך המראה של הלהקה בקליפ?תומאס
ואהבתי את האיפור של טאריה שהפנים חיוורות והעיינים עם איפור שחור ואז השיער שחור ויש מסביב שלג... -איך התפאורה/מיקום של הקליפ? ממש יפה!! שלג
-האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה?אממ.. נראה לי.. -איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה?את העין עם הגולגולת -הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? לא הקליפ הזה טוב.. -תנו ציון לקליפ:9

lacrimosa girl

New member
אני אענה מחר ../images/Emo3.gif

לא ראיתי את הקליפ מלא זמן והמחשב הנורמלי קרס [שוב
] רק שתדעי ששמתי לב וזה לא תהיה פינה נידחת כמו השיר השבועי ודומיו

Itay Simons

New member
../images/Emo99.gif

-איך המראה של הלהקה בקליפ? מדהים! -איך התפאורה/מיקום של הקליפ? אהבתי ממש
-האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? המ, מתאים, אני מניח שזה כי התרגלתי?
-איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? את העין בסוף
-הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? לא :) -תנו ציון לקליפ: 10

lacrimosa girl

New member
והנה-אני-עונה :) ../images/Emo19.gif

-איך המראה של הלהקה בקליפ?
מעולה. אהבתי במיוחד את ההתמקדויות הקטנות על תומאס :) -איך התפאורה/מיקום של הקליפ?
אהבתי ממש. שלג
-האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה?
בטח!! הרי השיר מדבר בעיקר על אובדן האני [ואני לא הולכת להכניס מסרים מהחסידות למרות שזה ממש דורש
] ואובדן תקווה וכו' ואיך שהציפורים משתחררות וטאריה טובעת והכל...:) רק דבר אחד- למה, לעזאזל, היא חצי לבושה בשלג??XDD -איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה?
את ההתמקדויות בתומאס, וכעקרון הכל. זה קליפ ממש, ממש טוב. -הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה?
לא! קליפ מעולה. :) -תנו ציון לקליפ:
10

blacknwhite

New member
זאת לא טאריה. נכון?../images/Emo12.gif

(כאילו, זאתי שמסתובבת בשלג חצי ערומה)

TheImpactBoy

New member
עונהה

לא עשינו כבר לנימו? יש תחושה כאילו כבר עניתי לזה -איך המראה של הלהקה בקליפ? מעולה. במיוחד המראה של טאריה.. -איך התפאורה/מיקום של הקליפ? יפה ומקצועי. -האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? כן, פשוט אווירה מתאימה.. -איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? את ההתחלה עם טאריה שפותחת ידים למשמע הגיטרות -הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? לא ממש -תנו ציון לקליפ: 9.5

Super Alonit

New member
ההתחלה בהחלט מגניבה!../images/Emo99.gif

גם אני אהבתי את הצילום של הלהקה בהתחלה שטאריה פותחת ידיים ישר כשהם מתחילים לנגן... מדהים!
הקליפ הכי טוב שלהם, לדעתי. וגם ההתחלה של אובר דה הילס טובה, אבל נימו קליפ מושלם.

ש נ י1

New member
עעונה

איך המראה של הלהקה בקליפ? סבבה במיוחד של כל הבנים בלהקה איך התפאורה/מיקום של הקליפ? מגניבה ביותר
האם הקליפ מתאים לשיר? לא ממש הבנתי מה הולך בקליפ חוץ מהקטעים שהם סתם עומדים ושרים ומנגנים... איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? לא יודעת.. הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? הייתי מעדיפה שיהיה לקליפ שיר אחר
תנו ציון לקליפ: נגיד ש-9

Super Alonit

New member
הקליפ הכי קסום שלהם, לייק דה.../images/Emo11.gif

-איך המראה של הלהקה בקליפ? מדהימי!
-איך התפאורה/מיקום של הקליפ? מדהימי!
-האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? הוא מדהימי!
למרות שגשם היה יותר מתאים משלג...:X אבל מילא. לא יודעת כמה הוא מתאים, אבל הוא קשוח אפל וסקסי, זה מספיק.
-איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה?ההתחלה מדהימה! והקטע שהיא נעלמת לתוך השלג! והקטע שהיא מציצה (
) מעבר לקבר והעין פתאום טורקיזית ויש אור על ההר! אוווווו!
למה? כי זה קסומי!
-הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? לא!
-תנו ציון לקליפ: 10!

mary06

New member
באיחור..

-איך המראה של הלהקה בקליפ? טאריה מדהימה פה..השאר אפלים..לא רואים אותם מספיק..וההדבאנגינג מוגזם /: -איך התפאורה/מיקום של הקליפ? נחמד ביותר.. -האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? לא הבנתי מה היצורה שמזכירה את סאמרה מהצלצול קשורה פה..אבל נגיד..שאר הקליפ יפה ואפל :) -איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? ממ נדמה לי שפשוט צילומי הלהקה וטאריה..השאר סתם מציק.. -הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? לא נראה לי..סך הכל קליפ יפה -תנו ציון לקליפ: 8

en li shem 7

New member
הא!!!!

-איך המראה של הלהקה בקליפ? להקה גותית מעצבנת חשה. טאריה נראת כמו ילדת כפות. כולם נראים חרא חוץ ממרקו -איך התפאורה/מיקום של הקליפ? אחלה, אני אוהבת שלג -האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? לא יודעת, לא הקשבתי למילים
-איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? דקה 2:30 עד הסוף...אני פשוט אוהבת את הקטע שהגיטרה נכנסת, קטע גאוני. בחלק הזה הם באמת נראים טוב -הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? כן. לא יודעת. כי הוא כזה...לא מתאים ולא ככה דמיינתי את זה -תנו ציון לקליפ :6.5

למעלה