קליפ חדש (בערך) לביונסה!

ערן1987

New member
קליפ חדש (בערך) לביונסה!

כולנו חפרנו אין ספור פעמים על Beyoncé, אלבומה האחרון של ביונסה ששוחרר בהפתעה גמורה בדצמבר האחרון ושזכה להצלחה מסחרית גדולה (האלבום מתקרב למכירות של 2 מיליון עותקים בארה"ב בלבד) ולשבחים רבים גם על המוסיקה שלו וגם על הקליפים שנלוו אליו. עכשיו משחררת ביונסה את שיר הפתיחה של האלבום, Pretty Hurts, כסינגל החדש ממנו והיא העלתה לפני כמה ימים את הקליפ שלו לחשבון היוטיוב שלו. ביונסה עצמה היא בין כותבי השיר כשלצידה תוכלו למצוא גם את האחת והיחידה, סיה.

מה דעתכם על השיר? והקליפ? האם לדעתכם מדובר בבחירת סינגל נכונה? איך הקליפ ביחס לקליפים האחרים שבפרויקט? האם אתם מאמינים למסר שהשיר והקליפ מנסים להעביר?

LiRs Lullaby

New member
אוח, עוד קליפ-סרט...

ומילא קליפ-סרט עם פתיח ארוך מדי, וקטעים שנכנסים באמצע השיר, אבל על נושא כזה טחון ובנאלי? כריסטינה אגילרה כבר עשתה את זה עם you're beautiful...

המסר טרחני וצבוע. אז בסדר, ביונסה היא לא אחת שחושדים בה שהיא מקיאה כדי להיות אנורקסית. אבל זה לא שהיא מופיעה בכל הקליפים שלה בג'ינס וטי שירט, והיא כן משתמשת בפיגורה שלה כדי למכור את עצמה.

השיר לא משהו. "פריטי....הררררטטטטססס" - נמשך ונמשך.... או שאולי זה הקליפ?

YEEZUS

New member
אני כן מאמין למה שהיא מנסה להעביר,

כי היא כן חוותה את כל מה שמתואר פה כשניסו לדחוף אותה לתעשייה.
המשחק שלה בקליפ לעתים דרמטי מדי, אבל אני חושב שהיא הצליחה להעביר את המסר בצורה שתיגע באנשים. גם אני אוהב את הסטיילינג והצילום - מלינה היא אחת הבמאיות היותר מוכשרות שיש היום בתחום הזה (והיא מביימת לביונסה וג'יי זי סרט קצר שהם עושים לשיר On the Run).

לעומת זאת, אני חושב שאם יש סיבה אחת למה אני לא יכול להגיד שסלף-טייטלד הוא מבחינתי 10/10 זה בגלל השיר הזה. כן, יחסית לשירים שביונסה עשתה לפני 4 זה מעולה. אפילו מצוין. אבל ביחס למוזיקה של ביונסה היום זה פשוט מיותר וגרוע.
אני מרגיש כאילו הוא באלבום סתם כדי שאם מישהו יגיד שהאלבום "מדבר רק על נושאים טיפשיים כמו איך ביונסה אוהבת למצוץ לג'יי זי בלימוזינה שלהם" אז היא תוכל אוטומטית לשלוף "אבל Pretty Hurts...", ועוד היא שמה אותו כשיר הפותח כדי שאף אחד לא יפספס אותו.

LiRs Lullaby

New member
אני לא עוקבת אחרי הקריירה שלה

אבל אם אתה אומר שהיא סבלה מזה בהתחלה, אז לטעמי היא לא הצליחה לתרגם את התחושות האלה לתוך מילות השיר. ועפ"י ערן, היא השתתפה בכתיבה שלו. יש שם המון מילים שמתארות כאב אבל הציניות במשפטים כמו "זו הנשמה שזקוקה לניתוח" לא תופס מבחינתי. זה פשוט לא עובר לא במילים ולא בהגשה. אולי אם היא הייתה שרה את זה יותר ב"קטן", במעין לחישה, זה היה יכול לרגש יותר, לפי דעתי.

YEEZUS

New member
אני די מסכים עם זה.

היא באמת לא מצליחה לגעת ברוב השיר.
החלק היחיד בשיר שבאמת מזיז לי ואני מרגש כוונה אמיתית ממנה זה כשהיא שרה "Are you happy with yourself?"

Drunk in Love

New member
קליפ מעולה, שיר שבלונה בינוני ולא מעניין.

אין לי עוד מה להוסיף. הוא לא גרוע אבל שירים כאלה כבר ממזמן הפסיקו ''לגעת'' בי, אני חושב שהליריקה עצמה חביבה אבל ההפקה והמלודיה זה הכי סשה פיכס.

ערן1987

New member
ביונסה לעולם לא תהיה שחקנית מעולה

היא מוגזמת מדי בכל כך הרבה בחינות שזה מבאס במובן מסוים, כי כן יש לה לא מעט פוטנציאל. והקליפ פה באמת קצת צבוע כי ביונסה הכי משחקת את המשחק הזה של להיות הכי סקסית שאפשר, וגם אם היא באמת חוותה חלק מהדברים שהיא מציגה בקליפ זה לא פותר אותה לגמרי מהצביעות. ולמרות הכל, בכל זאת המסר עובר כן חד וברור.

והשיר עצמו דווקא ממש מוצלח בעיניי. קליט, לא "כבד", מעביר את המסר שלו בצורה לא מתייפייפת, ישר ולעניין. והיא גם מבצעת אותו טוב.

Rud3 Boi

New member
זה ההבדל בין מוצר לאומנות.

ביונסה מוכרת לנו שירים כמוצרים.
הכל מאותו פס ייצור, הכל משעמם, שבלוני, וחסר רגש או עומק.
הכל נועד לספק את הבינוניות ולגרות לכמה שניות בלבד.
הכל אצלה מסחרה עטופה בתקציבי המיליארדים של ג'יי-זי, אין שם שום אומנות.

מה גם שהיא פשוט שחקנית גרועה, דרמטית יותר מדי בצורה מעצבנת.

למעלה