קליפ חדש לאלישיה קיז עם קנדריק למאר!

ערן1987

New member
קליפ חדש לאלישיה קיז עם קנדריק למאר!

It's On Again הוא שיר הנושא של הסרט החדש "ספיידרמן המופלא 2" בכיכובם של אנדרו גארפילד ואמה סטון ואותו מבצעים אלישיה קיז וקנדריק למאר, וזה בערך כל מה שאתם צריכים לדעת כרגע על השיר.

מכאן אתם יודעים מה לעשות.

ערן1987

New member
אוף, למה זה כזה מאעפן?

הביט לא מעניין מספיק, אלישיה לא שרה טוב ממש, הפזמון לא קליט במיוחד וקנדריק מאוד מבוזבז, שלא נדבר על ההפקה חסרת המעוף של פארל. זה כל מה שאתם יכולים לעשות בשיר כזה? נו, באמת. איזה בזבוז.

Music Man XD

New member
כי היא מעפנה רוב הזמן

ופארל ממש ממאיס את עצמו. אני ממש שמח שמצליח לו, אבל זה כבר הופך למנת יתר.

ערן1987

New member
אתה יודע שעל אלישיה אני לא מסכים איתך חח

והפעם גם לא על פארל - הוא תמיד עבר בערך בכל יום של השנה רק שבחודשים האחרונים הוא זוכה לחשיפה ענקית בזכות Happy, GL ו-BL אז פתאום יותר שמים אליו לב מבעבר. אני רוצה לשמוע משהו חדש לגמרי שהוא יפיק לאיזה A-list, הוא בטוח יודע שהוא תחת זכוכית מגדלת אז הוא בטח יהיה קפדני יותר מבעבר.

Music Man XD

New member
כן, כן, יודע

ולא יודע, קצת מיציתי אותו אחרי שאני שומע אותו ואת ההפקות שלו בכל מקום. מ-GL ספציפית עדיין לא נמאס לי. שיר אדיר ועל זמני.

ערן1987

New member
גם לי ממש לא נמאס מ-GL, יש מצב שהוא יהפוך

לקלאסיקה כי עדיין משמיעים אותו לא מעט בשביל שיר כזה "ישן".

למה דווקא עכשיו כמות ההפקות שלו מפריעה לך? הרי בכל שנה הוא עשה מיליון ואחד דברים, אז מה שונה הפעם?

Music Man XD

New member
קודם כל,

היו שנים שבהן הוא היה קצת פחות פעיל, באופן יחסי. אבל זה לא באמת העניין. העניין הוא שרוב הדברים שאני שומע בכל מקום נמאסים עליי בשלב מסוים (כמו שירים של אדל, שהיה שלב שפשוט לא יכולתי לסבול יותר), בטח כשזו לא חרישה יזומה שלי. הוא גם מתחיל לחזור על אותו הטריק שוב ושוב ו... זה ממצה את עצמו.

אבל אני עדיין מעריך אותו, אוהב הרבה דברים שהוא עושה וכו'.

ערן1987

New member
ההפקות שלו כמעט תמיד כללו את ה"צליל" הפארלי

לטובה ולרעה, ככה שזה טוב אם אתה אוהב אותו ורע אם לא. אני מהצד האוהד

Music Man XD

New member
גם אני מהצד האוהד.

זה פשוט מעייף אחרי ששומעים את זה כל כך הרבה, כמו כל דבר.

למעלה