קליפ חדש לאמינם עם סיה!

ערן1987

New member
קליפ חדש לאמינם עם סיה!

לפני שנה וטיפל'ה שיחרר אמינם את אלבומו האחרון והמצליח The Marshall Mathers LP 2. עכשיו הוא משחרר את SHADYXV, אלבום אוסף כפול וחדש של הלייבל שלו לכבוד 15 שנות פעילות ו-15 ריליסים (למעט אלבומים של אמינם עצמו). הדיסק הראשון כולל שירים חדשים לגמרי של אמני החברה, ברובם של אמינם שמארח/מתארח/מבצע סולו כשאפשר גם למצוא שם את Yelawolf, סקיילר גריי, D12 ועוד. הדיסק השני הוא אוסף להיטים של אמני הלייבל ותמצאו שם להיטים של 50 סנט, D12, אובי טרייס וכמובן של אמינם עצמו.

הסינגל הראשון מהאוסף הוא Guts Over Fear בו מארח אמינם את סיה שזהו שיתוף הפעולה השני שלהם אחרי שהוא אירח אותה ב-Beautiful Pain ממהדורת הדלוקס של אלבומו הקודם.

מה אתם חושבים על השיר? ועל הקליפ? איך השת"פ בין השניים? האם לסיה מתאים להשתתף בשירי ראפ? האם השיר יצליח או יהיה פלופ מביך? בקיצור, אתם יודעים מה לעשות

DAN1EL

New member
לא עושה לי כלום.

לא סובל את אמינם.
מאמין שסיה כתבה את הפזמון הזה מתוך שינה (ובשתי דקות).
&nbsp
סיכויי ההצלחה טובים כמובן.

ערן1987

New member
משת"פ כזה ציפיתי לה-ר-ב-ה יותר

לא יודע, זה נשמע כמו שיר אמצע אלבום שכזה, לא שיר שאמור להיות להיט כלל עולמי. בסה"כ הכל בסדר פה, גם סיה ואמינם, אבל לא יודע, זה לא.. לא זה. מאכזב מאוד במובן מסוים.

2Dirrty4U

New member

מעולה! חורשת על השיר הזה מאז שדלף ואין מה להגיד - אמינם יודע את העבודה ולעולם לא מאכזב

&nbsp
הכל טוב ויפה מינוס המעצבנת הזאת שנדחפת לכל חור. מההההההה??? כאילו מהההה את רוצה מהחיים שלי, שחררי!!!!
לא יכולה לשמוע את הקול המעצבן הזה שלה ומזל גדול שיש גירסה גם בלי המטורללת חולת הצומי הזאת!
&nbsp
"And there was a lot of bizarre shit, but the crazy part
Was soon as I stopped saying "I gave a fuck"
Haters started to appreciate my art..."

2Dirrty4U

New member
אמממ...

כרגע אני חושבת שעדיין Beautiful Pain כי עליו היה לי יותר זמן לחרוש.. אבל עוד כמה שמיעות של GOF והכל יכול להשתנות

למעלה