קליפ חדש לאריאנה גרנדה עם איגי אזאליה!

ערן1987

New member
קליפ חדש לאריאנה גרנדה עם איגי אזאליה!

אריאנה גרנדה תהיה בת 21 בעוד פחות מחודש וכבר היא מבססת את מעמדה כאחת מזמרות הפופ החדשות שצריך לשים עליהן עין. אחרי שבשנה שעברה הכרנו אותה בזכות הלהיטים The Way ו-Baby I (שלקוחים מאלבום הבכורה שלה Yours Truly שכבש את המצעד האמריקאי וזכה לביקורות יפות מאוד) היא כבר רוצה לעלות ברמה והיא עושה זאת בגדול עם Problem, הסינגל הראשון מאלבומה השני (שייצא בחודשים הקרובים), שכבר הספיק להפוך ללהיט גדול מאוד ושמאיים לכבוש את מצעד הסינגלים האמריקאי במהרה. אריאנה, אגב, מארחת בשיר את איגי אזאליה האוסטרלית ובין מפיקיו נמצאים יצרני הלהיטים מקס מרטין ושלבאק.

מה דעתכם על השיר? והקליפ? איך שיתוף הפעולה בין אריאנה לאיגי? האם מדובר בהצלחה מוצדקת? האם אריאנה מבססת את מעמדת כזמרת פופ דומיננטית או שמדובר בהצלחה רגעית? הכריעו!

Rud3 Boi

New member
פשוט אכזבה.

סימנו את הבחורה כמאריה קארי הבאה, ואכן יש לה נתוני פתיחה שמצדיקים את זה.
יש לה להיט ענק ביד שהוכיח את עצמו.
וזה הקליפ?.
סבבה, אני מבין שאין לה תקציב מטורף עדיין, אבל אם הקליפ דל מבחינת הפקה ועריכה, תפציצי בהופעה, תני שואו, אל תזכירי לי את ראשי הקלאמרי במרק מיסו שאכלתי אתמול.

בכללי אני חושב שהיא מהממת, עם קול מעולה, ואני מאוד אוהב את העדינות והקלאסיות שבה.
מעניין מתי כבר היא תופיע בשער של הרולינג סטונס עם כוכבים על הפטמות.

YEEZUS

New member
כבר אמרתי את דעתי על השיר הזה.

הקליפ גם הוא, פשוט סתם, אבל בתכלס זה לא מפתיע אותי, כי מה כבר יש לה להגיד?

הקריירה המוזיקלית שלה כרגע מצליחה, אבל אני לא חושב שהיא תשרוד יותר מדי, למרות שזה גם מה שהיו אומרים על ריהאנה כשהיא פרצה ותראו איפה היא היום...

Music Man XD

New member
חשבתי שזה יהיה קליפ

מגניב בהשראת שנות ה-60, אבל יצא לה סופר סתמי ומעפן. פשוט סתם. השיר חמוד לדעתי, כיפי וקליל.

ערן1987

New member
שיר חמוד והכל, מאוד גדל משמיעה לשמיעה

ואין ספק שההפקה היא כנראה הדבר הכי חזק בו - אבל למה הקליפ הזה, למה? אין בו כלום, פשוט כלום, נאדה. מה גם שאם היא מנסה להיראות בו סקסית היא פשוט כישלון חרוץ בזה. איגי גם כן מצליחה להתעלות על אריאנה מכל בחינה, והיא משתתפת בכחצי דקה בלבד!

אני לא חושב שהיא יכולה להחזיק קריירה ארוכה, לפחות לא אם היא תמשיך ככה. היא עוד זמרת פופ אבל אין לה ממש ייחוד מעבר לקול הטוב שלה, וגם הוא צריך שירים טובים בסופו של דבר.

למעלה