קליפ חדש לארקטיק מאנקיז!

ערן1987

New member
קליפ חדש לארקטיק מאנקיז!

השנה האחרונה הייתה סופר-מוצלחת לארקטיק מאנקיז! להיטים, אלבום מאוד מצליח (AM) שזכה לשבחים רבים (בהם פרס "אלבום השנה" בבריטס האחרון) ולפרסים רבים וכמובן סיבוב הופעות מבוקש. אז למה שלא ישחררו גם איזה סינגל חדש שיקדם את כל העניין הזה עוד קצת? קבלו את Arabella!

אתם יודעים מה לעשות..

ערן1987

New member
הם כבר קצת חוזרים על עצמם, לא?

כלומר, השיר נשמע פחות או יותר כמו כל הסינגלים שהם הוציאו מהאלבום האחרון ולמרות שכל השירים טובים זה כבר מרגיש ממוחזר וזה לא ממש מלהיב.. והקליפ סתמי, לא משהו מיוחד או כזה שאמור להרגיש ככה

DAN1EL

New member
כי כל האלבום האחרון נשמע כמו שיר אחד

גלגל"צי ארוך, נוסחתי ומשעמם.

האלבום הכי חלש שלהם.

ערן1987

New member
והוא דווקא האלבום השני הכי מצליח שלהם, לא?

אולי הם עלו על משהו..

בכל מקרה, אני זוכר שבפעמיים בערך ששמעתי אותו הרגשתי באמת שהוא חוזר על עצמו והוא לא הכי הצליח לתפוס אותי.. אבל אני צריך להתעמק בו יותר

DAN1EL

New member
אז מה אם הוא מצליח?

לא תמיד האלבום הכי מצליח נחשב בטווח הרחוק לאלבום הכי טוב.

הוא מצליח כי הוא הכי רדיו-פריינדלי, וכי שני הסינגלים הראשונים היו מעולים (ואם מחשיבים את R U Mine אז גם הוא היה מעולה, הכי מעולה למעשה באלבום, אבל הוא כבר פחות רדיו-פריינדלי)

ערן1987

New member
נכון, אבל כנראה שהם עלו על משהו בנוסחה

המוסיקלית שהיא הארקטיק מאנקיז

DAN1EL

New member
נו ו...? מה זה אומר שהם עלו על הנוסחה?

זה טוב? זה רע? מה עומד מאחורי האמירה הזאת?

ערן1987

New member
שכנראה שהם כן הצליחו ליצור משהו שהתחבב

על הקהל הרחב ושנחשב לאיכותי בעניי מבקרים והקהל כאחד.. כלומר יכול להיות שהם עלו על משהו ואנחנו מאותם אנשים שפשוט לא מבינים על מה המהומה

DAN1EL

New member
אני יודע. ועניתי שאתה צודק.

אני חד-משמעית וללא שום הסתייגות מזלזל בקהל הרחב.

DAN1EL

New member
אני לא מתעצבן, אני פשוט לא מסכים איתך. :)

אני חושב שאני כן מבין במוזיקה, ושהקהל הרחב מבין פחות ממני.
אתה חושב אחרת? בכיף.

DAN1EL

New member
לא, זה לא היה הטיעון.

הטיעון בא מהכיוון ההפוך, שים לב:
אני אומר שזה שהקהל הרחב אוהב את האלבום, זה לא אומר כלום.
ולכן, זה שהם "עלו על משהו שיגרום לקהל הרחב לאהוב אותם" לא אומר כלום.
ולכן האמירה של ערן היא ריקה בעיניי. אז מה אם הם עלו על משהו שהקהל הרחב יכול לאהוב? זה אומר שזה טוב?

גם יאיר לפיד ידע לקנות את הקהל הרחב (בת"א הוא זכה בבחירות ברוב קולות, וגם בשאר הארץ הוא לא יצא מקופח בקלפי), אז מה? זה אומר משהו על איכותו כמנהיג? לא, זה רק אומר שהוא "עלה על משהו".

ויש עוד כמה אנשים בהיסטוריה הפוליטית ש"עלו על משהו", ו-וואלה, הם לא היו מדינאים מי יודע מה.
יש גם כמה וכמה מוזיקאים ש"עלו על משהו" וכבשו את פסגות המצעדים, ובתכלס היום הם מככבים ברשימות השירים הכי גרועים בהיסטוריה.

פופולריות לא מעידה על איכות.
ולכן האמירה שהם "עלו על משהו" היא ריקה מתוכן.

א. קליפ מעפן בהחלט ב. לא הבחירה הכי טובה

לסינגל, אם כי הפזמון כבר לוקח כיוון שונה לגמרי מ2 הסינגלים האחרונים + הבית של הסינגל הזה, אז זה לא לגמרי דומה למה שהם כבר הוציאו בעבר.

בהחלט היו יכולים לסחוט אפילו עוד מהאלבום, גם One for the Road וגם Arabella הם לא חומרים לסינגל, בטח לא עם קליפים כאלה מחופפים. Snap out of it, Knee Socks וI Wanna Be Yours, בטיפול מתאים, כולם היו יכולים להפוך ללהיטים ענקיים.

למעלה