קליפ חדש לאשר עם ניקי מינאג'!

ערן1987

New member
קליפ חדש לאשר עם ניקי מינאג'!

ניקי מינאג' נמצאת בכל מקום - בלהיט ענק משלה, בלהיט לא קטן בכלל של ג'סי ג'יי בו היא מתארחת עם אריאנה גרנדה ועכשיו גם ב-She Came To Give It To You של אשר שהמצב שלו, מבחינה מסחרית, לא מלהיב בכלל (נכון לעכשיו). השיר משמש כסינגל השני של אשר מאלבומו הבא שצפוי לצאת בחודשים הקרובים.

מה דעתכם על השיר? והקליפ? איך שיתוף הפעולה בין השניים? האם אתם חושבים שניקי מעמיסה את עצמה על הקהל? האם אתם ממצים אותה או שרוצים ממנה עוד ועוד? האם השיר יצליח להפוך ללהיט או שידשדש במצעדים? בקיצור, הכריעו!

RTur

New member
מת על השיר הזה

הקליפ מאוד מזכיר לי את הקליפ של סניוריטה של ג'סטין. גם בצבעים והקטעים של ההופעה והריקודים במועדון/בר הזה. ופארל
. מאוד דומה בוייב.
הקטע של ניקי בקליפ די מעפן. נראה כאילו הביאו אותה לסט בלי לתכנן כלום וצילמו משהו מהר כי היה להם רק רבע שעה והיא הייתה צריכה לעוף או משהו כזה.
&nbsp
את השיר אני מאודדד אוהב. חורש עליו הרבה מאז שהוא יצא.
לגבי ניקי - זה תמיד היה הרי הקטע. היא מוציאה גם שירים של עצמה וגם משתתפת בכל שת"פ אפשרי שיכלו לדחוף אותה בו. זה לא כזה מפריע לי כל עוד היא עושה עבודה טובה. בשיר הזה עם אשר היא תכל'ס לא מרגישה לי מועילה מדי אבל היא גם לא הורסת אז אני חי עם זה. אם לשפוט לפי השירים האחרונים שהיא מעורבת בהם, אני מעדיף אותה בהרבה בשת"פים מאשר שירים מזעזעים כמו אנקונדה.

DAN1EL

New member
פעם הייתי הייטר של אשר

ובינתיים, ב-era הנוכחי, אני ממש מכבד אותו. :)
&nbsp
זה קצת שיר שכבר יצא מפס-ייצור (פארל, תתחיל להתאפס!), אבל עדיין חמוד ולא מזיק בכלל ולגמרי אפשרי לשמוע אותו.
&nbsp
בקיצור: לא הברקה, אבל שיר סבבה לגמרי.
&nbsp
לגבי ניקי מינאז' - היא ראפרית מבריקה כשהיא רוצה. כאן ספציפית היא קמה משינה, נתנה איזה בית חביב, והמשיכה לישון.
לא יודע עד כמה היא הייתה נחוצה פה.

Music Man XD

New member
פארל הפך ל"שטנצי" בשנה האחרונה,

וזה קצת מבאס. נקודת האור היא שהשטנץ שלו לפחות טוב. הוא לפחות ממחזר רעיון מוצלח.
אשר בשנים האחרונות מפתיע אותי לטובה. השיר הזה חמוד, אם כי לא טוב כמו GK לטעמי. עדיין, חמוד ובטח שיותר טוב מהדברים שהוא שחרר לפני שלוש-ארבע שנים.
&nbsp
מה שכן, ההופעה שלו ב-VMA הייתה ביזיון מזויף ונוראי, ממה שראיתי. חבל כי הוא יכול להיות פרפורמר לא רע.

Music Man XD

New member
אוי, זו לא הייתה אמורה להיות תגובה אלייך

אמנות השרשור וכל זה. מצטער, אני טיפה שרוף מהשמש וטיפ-טיפה שיכור כרגע

DAN1EL

New member

את ההופעה של אשר ב-VMA לא ראיתי.

אבל מסכים לגבי פארל, כתבת את זה באופן מדויק.
מפיק צריך להיות זהיר ועם אצבע על הדופק כדי לא להפוך למשעמם, לא לאבד את הדמיון והיצירתיות המשוגעת שלו, כמו שקרה לטימבאלנד.
איפה פארל של פעם (או הנפטונז, יותר נכון) שעשה הפקות פסיכיות לקליס, לסנופ דוג, אפילו לבריטני?
איפה פארל שעשה את ההפקה המטורללת הזאת למיסי אליוט, שאני עד היום מוקסם ממנה?
הוא קצת נעלם לאחרונה לטובת פארל המיינסטרימי והאהוב על כולם, וחבל.

Music Man XD

New member
שמעתי את השיר הזה לראשונה עכשיו.

אכן חזק. נראה לי ששמעתי שם שורה על פארל שהלכה בערך ככה: "and the way he put it down he made it feel so fresh" או משהו כזה. זו בדיוק הנקודה, זה מתחיל להישמע פחות "Fresh" ויותר חרוש וממוחזר.
&nbsp
ולא הפסדת כלום, לגביה הופעה. פשוט מזעזע.

ערן1987

New member
עוד הפקה דיסקואית שקצת מתחילה לצאת מכל החורים

זה כבר לא מקורי כמו שזה היה בשנה האחרונה, אבל עדיין זה חמוד וזורם באוזן. לא משהו שאחרוש עליו אבל אם זה יושמע מפעם לפעם ברדיו סביר להניח שלא אעביר תחנה.
&nbsp
את ניקי מיציתי כבר ממש מזמן, לפני יותר משנה, אבל פה היא דווקא למל"מית אז אני מניח שזה סוג של שיפור

למעלה