קליפ חדש לביונסה!

ערן1987

New member
קליפ חדש לביונסה!

כן, אני יודע שכבר נהיה דיון קטן על השיר/קליפ הזה (כי לא פתחתם עליו שרשור חדש יא מעצבנים!
), אבל אשמח אם בכל זאת תוכלו להביע את דעתכם על השיר והקליפ החדשים של ביונסה ולעשות איזה דיון נחמד עליו גם בשרשור הזה.

בכל מקרה, תכירו את "7/11", שיר חדש מהמהדורה החדשה של "ביונסה" שאמורה לצאת לאוויר העולם ממש מחר!

RTur

New member

אני מת על ביונסה ואתם יודעים את זה, אבל... מה זה השיר הזה בחייאת רבאק?
אפשר בכלל לקרוא לזה שיר?
אחרי אלבום (אפילו שניים) מופתי שכל שיר בו מעולה ומיוחד, איך מקבלים את הדבר הזה? זה מרגיש לי כאילו עפתי אחורה לתקופת בי-דיי וחשה פירס. שוב שירי ביטים חופרים חסרי פואנטה.
והאוטוטיון. מה זה האוטוטיון הזה?! את פאקינג ביונסה! היא רוצה לעשות אוטוטיון כקישוט? סבבה. אבל לא על כל השיר!
קשה לי להאמין שהיא שמה את השיר הזה ביחד עם כל ה-14 האחרים של "ביונסה". מה הקשר ולמה? גם השיר השני מעפן (Ring Off).
לא כל כך בא לי על הגרסת דלוקס הזאת עכשיו. אבל יש שם דיוידי של הופעה. אוף איתה.
&nbsp
הקליפ לעומת זאת ממש מגניב! כיפי, מצחיק, משעשע, קליל, עובד נהדר וערוך נפלא. קשה להאמין שאני אומר את זה על קליפ כזה שצולם באייפון או משהו אבל זה פשוט עובד נהדר. בא לי לראות אותו על מיוט

RTur

New member
בינתיים אני לא ממהר

אולי בכל זאת תהיה אפשרות לקנות את הדיוידי שמצורף שם גם בנפרד בשלב מאוחר יותר. אם לא, אקנה "בלית ברירה" כי על הופעות שלה אני לא מוותר.

ערן1987

New member
שיר קצת מעצבן

אולי יגדל עליי בשמיעות חוזרות אבל כרגע לא ממש עפתי עליו.. הקליפ חמוד, לא מקורי או משהו כזה אבל זורם טוב.

Music Man XD

New member
קליפ מבריק ואדיר!

והיא נראית כל כך טוב!
בהתחלה לא ידעתי מה לחשוב על השיר, אבל הוא גדל עליי.

DAN1EL

New member
צריך לקרוא ל-era הזה:

"ביונסה עושה אלבום שהוא לא לחלוטין גרוע וכולם עפים עליה בגלל זה כמו על ילד מוגבל שהביא סוף סוף ציון סביר הביתה"

שיר חופר ומעצבן.
יש פוטנציאל אבל אפילו ל-M.I.A או לאיגי אזליה או לניקי מינאז' או לאזליה בנקס לא הייתי נותן אותו כי הוא לא מספיק מעניין.

למעלה